Big Brother spoiler (6/11): Η μεγάλη ανατροπή που θα φέρει αλλαγές στο ριάλιτι

LIFESTYLE

Big Brother spoiler (6/11): Η μεγάλη ανατροπή που θα φέρει αλλαγές στο ριάλιτι

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Παντελής Ζηβόντσης

Big Brother spoiler (6/11): Όσα θα διαδραματιστούν στο αποψινό live

06.11.2020 | 16:28

Big Brother spoiler (6/11): Τρεις είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση από το σπίτι του Big Brother. Άννα Μαρία Ψυχαράκη, Ραμόνα Μοροσάνου και Χρήστος Βαρουξής συγκέντρωσαν τις περισσότερες ψήφους των συμπαικτών τους.

Απόψε ο Big Brother ετοιμάζει μία μεγάλη ανατροπή για τους 11 συγκάτοικους του σπιτιού! Ποια θα είναι αυτή και τι αλλαγές θα φέρει; Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μπαίνει στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού και συζητά με τον Χρήστο Μακρίδη για τις συμμαχίες του σπιτιού. Στο Μπλε Δωμάτιο συναντά επίσης τη Ραμόνα και την Άννα Μαρία όπου μιλούν για τη λήξη της μεταξύ τους φιλίας.

Νέος έρωτας στο Big Brother

Δυο παίκτες του παιχνιδιού ήρθαν πολύ κοντά στο πάρτι του σπιτιού και όπως φαίνεται υπήρχε έντονος ερωτισμός στην ατμόσφαιρα. Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες της εκπομπής «Love it» της Ιωάννας Μαλέσκου, δυο διαγωνιζόμενοι ήρθαν περισσότερο κοντά από κάθε άλλη φορά.

Μάλιστα όταν η παρουσιάστρια ρώτησε εάν είναι το γνωστό ζευγάρι, εννοώντας την Σοφία Δανέζη και τον Δημήτρη Κεχαγιά, δεν πήρε καμία απολύτως απάντηση! Ραγδαίες οι εξελίξεις για ακόμη μια φορά στο επεισόδιο του Big Brother που θα καθηλώσει τους τηλεθεατές για ακόμη μια φορά! Να θυμίσουμε επίσης πως ενδέχεται να μην υπάρχει η ψηφοφορία των τηλεθεατών για το live της Παρασκευής, γιατί όπως αποκάλυψαν στην ίδια εκπομπή, κάτι «μαγειρεύει» ο Μεγάλος Αδελφός!

Exit mobile version