Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Παράνομο γυμναστήριο Παγκράτι: Λουκέτο και μήνυση
ΕΛΛΑΔΑ

Παράνομο γυμναστήριο Παγκράτι: Λουκέτο και μήνυση

Παράνομο γυμναστήριο Παγκράτι: Η χρέωση ήταν δέκα ευρώ η προπόνηση, ενώ ως χώροι εκγύμνασης χρησιμοποιήθηκαν η αυλή και η αποθήκη.

Παράνομο γυμναστήριο Παγκράτι: Λουκέτο και μήνυση, σε πρώτη φάση, είναι το τίμημα που καλείται να πληρώσει ο ιδιοκτήτης ενός γυμναστηρίου, ο οποίος αν και έπρεπε να έχει σε αναστολή την επιχείρησή του, εκείνος την… μετέφερε στην αυλή απέναντι από το κτίριο της. Ειδικότερα, μια επιχείρηση στο Παγκράτι, η οποία αν και έχει άδεια αθλητικού συλλόγου, παρέχει υπηρεσίες σωματικής άσκησης ενώ δεν θα έπρεπε, έστειλε μηνύματα μέσω σόσιαλ μίντια στον κόσμο για να γυμναστεί. Η χρέωση ήταν δέκα ευρώ η προπόνηση, ενώ ως χώροι εκγύμνασης χρησιμοποιήθηκαν η αυλή και η αποθήκη.

Ο Εκπρόσωπος του Πανελλαδικού Συνδέσμου Γυμναστηρίων Νίκος Κατσαρέλης, μίλησε στην «Κοινωνία Ώρα ΜEGA» για την υπόθεση αυτή. «Ήρθε μια καταγγελία για γυμναστήριο που λειτουργούσε παράνομα στην περιοχή του Παγκρατίου. Έκαναν προπόνηση στην αυλή που βρισκόταν ακριβώς απέναντι από το γυμναστήριο. Πήγαμε στο σημείο. Εντοπίσαμε να γυμνάζονται. Είχα κλείσει ραντεβού ως πελάτης. Τους είπα την ιδιότητά μου, είδαν τις κάμερες και αρνήθηκαν να μας ανοίξουν. Στη συνέχεια πήγε η αστυνομία. Τότε ισχυρίστηκαν ότι είναι φίλοι και γυμνάζονταν μεταξύ τους» τόνισε, σημειώνοντας πως το ίδιο γινόταν στον συγκεκριμένο χώρο και την άνοιξη.

«Κανένας συνάδελφος δεν πρέπει να λειτουργεί πειρατικά εις βάρος της κοινωνίας και των άλλων συναδέλφων. Πρέπει όλοι να συμμορφωθούμε για το καλό της δημόσιας υγείας» σημείωσε ο κ. Κατσαρέλης. Τόνισε δε πως αυτό το διάστημα η σωματική άσκηση επιτρέπεται ατομικά χωρίς την επίβλεψη γυμναστή. «Φέτος πάθαμε ζημιά 50-70%. Όλοι πρέπει να κινούμαστε επί ίσοις όροις» σημείωσε με νόημα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις