Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Διακίνηση ναρκωτικών: Δύο συλλήψεις στο Μαντούδι για διακίνηση ηρωίνης
ΕΛΛΑΔΑ

Διακίνηση ναρκωτικών: Δύο συλλήψεις στο Μαντούδι για διακίνηση ηρωίνης

Διακίνηση ναρκωτικών: Όλο και πιο ευφάνταστες κρύπτες ναρκωτικών ουσιών καλείται να ανακαλύψει η αστυνομία στο πλαίσιο της καταπολέμησης της διακίνησης.

Διακίνηση ναρκωτικών: Σε υποδοχή της ζάντας ενός εκ των ελαστικών του αυτοκινήτου με το οποίο κινούνταν, κάτω από τον τάπητα της θέσης του συνοδηγού και μέσα σε θήκη κινητού τηλεφώνου, έκρυβαν τα ναρκωτικά που μετέφεραν δύο ημεδαποί στην ευρύτερη περιοχή του Μαντουδίου στην Εύβοια.  Αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος, στη διάρκεια περιπολίας τους θεώρησαν ύποπτους τους επιβάτες του οχήματος και τους ακινητοποίησαν για έλεγχο. Λίγη ώρα μετά τους συνέλαβαν για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

από τον Πέτρο Καρσιώτη

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας, οι αστυνομικοί είχαν ήδη τις σχετικές πληροφορίες για τη δράση τους και όταν εντόπισαν το όχημα, το ακινητοποίησαν, θεωρώντας ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή. Βέβαιοι ότι μετέφεραν ναρκωτικές ουσίες, κρυμμένες μέσα στο όχημα, ξεκίνησαν έναν εξονυχιστικό έλεγχο κι έτσι, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα και, όπως ανακοινώθηκε, κατασχέθηκαν:

 

Διακίνηση ναρκωτικών: Στην υποδοχή της ζάντας και κάτω από τον τάπητα

Σε υποδοχή της ζάντας ενός εκ των ελαστικών του οχήματος, μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, που περιείχε ποσότητα ηρωίνης, σε μορφή βράχου, μεικτού βάρους 23,2 γραμμαρίων. Κάτω από τον τάπητα του συνοδηγού , ποσότητα ηρωίνης, ομοίως σε μορφή βράχου, βάρους 0,6 γραμμαρίων.

Στη θήκη του κινητού

Στο ντουλαπάκι του συνοδηγού, εντός θήκης κινητού τηλεφώνου, 45 δισκία φαρμακευτικού σκευάσματος, για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή. Την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Μαντουδίου.

 

Δείτε ακόμη

Lockdown: Ποιες επιχειρήσεις θα συνεχίσουν να λειτουργούν
Εκρηξη νοσηλευομένων μετά τα ρεκόρ κρουσμάτων – “Ασφυκτιούν” οι ΜΕΘ
Πώς θα λειτουργούν τα οδοντιατρεία

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις