Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – απόφαση: Δεν γίνεται το Αρης-ΑΕΚ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – απόφαση: Δεν γίνεται το Αρης-ΑΕΚ

Σούπερ Λιγκ - απόφαση: Τα έξι κρούσματα στην “Ενωση” αναγκασε τους διοικούντες τη λίγκα να ματαιώσουν και αυτό το ματς μετά το Τρίπολη-Βόλος - Αλλαγή ώρας στο Απόλλων-ΠΑΟΚ

Σούπερ Λιγκ – απόφαση: Η Σούπερ Λιγκ αποφάσισε την αναβολή του αγώνα ανάμεσα στον Άρη και την ΑΕΚ, έπειτα από τα έξι κρούσματα κορονοϊού που βρέθηκαν στην «ένωση». Θυμίζουμε, έχει αναβληθεί και το παιχνίδι Αστέρας Τρίπολης – Βόλος. Την ίδια ώρα, οι άνθρωποι της Λίγκας έκαναν γνωστό, πως θα υπάρξει αλλαγή στην ώρα του αγώνα Απόλλων Σμύρνης – ΠΑΟΚ.

Η απόφαση αυτή πάρθηκε σύμφωνα με το πρωτόκολλο που υπάρχει. Πιο συγκεκριμένα, ένας αγώνας θα αναβάλλεται αν εντοπιστούν τρία ή περισσότερα κρούσματα του ιού σε μία ομάδα. Παράλληλα, στην ανακοίνωση της η Λίγκα ανακοίνωσε, πως ο αγώνας του Απόλλων Σμύρνης με τον ΠΑΟΚ θα διεξαχθεί στις 19:30 αντί για τις 17:15.

Σούπερ Λιγκ – απόφαση: Η ανακοίνωση

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η Λίγκα για τα παιχνίδια: «Ανακοινώνεται ότι ο αγώνας ΑΡΗΣ-ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League Interwetten, αναβάλλεται, για προληπτικούς λόγους, μετά τη διαπίστωση θετικών κρουσμάτων COVID-19 σε ποδοσφαιριστές και στελέχη της ΠΑΕ ΑΕΚ. Η απαρέγκλιτη τήρηση του Πρωτοκόλλου Διεξαγωγής Αγώνων αποτελεί βασική προϋπόθεση για τη διεξαγωγή των αγώνων, ενώ βάσει όσων προβλέπονται έχουν ενημερωθεί ο ΕΟΔΥ και η Υγειονομική Επιτροπή της ΓΓΑ και έχει γίνει άμεση απομόνωση των κρουσμάτων, σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμοδίων φορέων. Παράλληλα, ανακοινώνεται ότι ο αγώνας Απόλλων Σμ.-ΠΑΟΚ θα διεξαχθεί την Κυριακή 8 Νοεμβρίου και ώρα 19:30 (αντί για 17:15)».

Δείτε ακόμη:

Ασταμάτητη με αρχηγό Μάνταλο και ‘κίλερ’ Λιβάγια, η ΑΕΚ 4-1 στη Ζόρια!
Δύο κεφάλια, τέσσερα γκολ, ο ΠΑΟΚ ταπείνωσε την PSV!
Πάρτι με όλα τα φαβορί να περνάνε στην 3η αγωνιστική του Γιουρόπα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις