Εθνική – φιλικό: Η αποστολή με Κύπρο

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εθνική – φιλικό: Η αποστολή με Κύπρο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Εθνική - φιλικό: Οι επιλογές Φαντ Σχιπ για το τεστ με Κυπρο που θα διεξαχθεί στο… ακατάλληλο τερέν της Ριζουποληςπου για το κύπελλο δεν έκανε.

06.11.2020 | 09:48

Εθνική – φιλικό: Στην Ριζούπολη θα δώσει η Εθνική μας το φιλικό κόντρα στην Κύπρο στις 11 Νοεμβρίου. Θυμίζουμε, ο αγωνιστικός χώρος του ΟΑΚΑ βρίσκεται σε κακή κατάσταση.  Την ίδια ώρα, το επίσημο παιχνίδι κόντρα στην Σλοβενία θα διεξαχθεί στην Τούμπα εφτά μέρες αργότερα. Έτσι, εξαιτίας των κακών συνθηκών που επικρατούν στο Ολυμπιακό Στάδιο, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αγωνιστεί σε άλλα γήπεδα για τα επόμενα δύο ματς.

Έτσι, η πρόβα τζενεράλε απέναντι στην Κύπρο πριν από την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Nations League θα διεξαχθεί στην Ριζούπολη. Ενώ, την Σλοβενία θα την αντιμετωπίσει στην Θεσσαλονίκη στο Στάδιο του ΠΑΟΚ. Θυμίζουμε, στις 15 Νοεμβρίου η Ελλάδα θα ταξιδέψει στην Μολδαβία για να πάρει τη νίκη. Ενώ, με νίκη κόντρα στην Σλοβενία θα κάνει δική της την πρώτη θέση του ομίλου και θα προαχθεί στην Λίγκα B.

Εθνική – φιλικό: Η αποστολή

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα  μετράει μέχρι στιγμής δύο νίκες και δύο ισοπαλίες στις τέσσερις αγωνιστικές που έχουν διεξαχθεί. Έτσι, με δύο αγώνες να απομένουν η Εθνική μας θα επιδιώξει να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα.

Ο ομοσπονδιακός μας προπονητής Τζον Φαντ Σχιπ έχει επιλέξει για τους τρεις αγώνες, τους εξής: Μπάρκας, Βλαχοδήμος, Διούδης, Γιαννούλης, Μιχαηλίδης, Κουρμπέλης, Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Μάνταλος, Μασούρας, Σβάρνας, Τζόλης, Ρότα, Μαυρίας, Λαμπρόπουλος, Πέλκας, Τζαβέλλας, Σιώπης, Τσιμίκας, Ζέκα, Μπακασέτας, Κυριακόπουλος, Παυλίδης, Κουλούρης, Γιακουμάκης, Χατζηδιάκος, Λημνιός”.

Δείτε ακόμη:

Μάχες για την πρόκριση σε τέσσερις ομίλους του Champions League
“Φοβισμένοι στην αρχή, Ολυμπιακός στην επανάληψη”
Σκέψεις για ανάθεση του Euro στην ΟΥΕΦΑ σύμφωνα με την “Parisien”
Exit mobile version