Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Μητσοτάκης lockdown: Συζήτηση στη Βουλή με πρωτοβουλία του πρωθυπουργού
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης lockdown: Συζήτηση στη Βουλή με πρωτοβουλία του πρωθυπουργού

Μητσοτάκης lockdown: Το ζήτημα εισάγεται στην Ολομέλεια όπου θα έχουν την ευκαιρία να τοποθετηθούν όλοι οι αρχηγοί των κομμάτων

Μητσοτάκης lockdown: Την Βουλή αναμένεται να ενημερώσει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης την ερχόμενη Τρίτη 10 Νοεμβρίου αναφορικά με την πορεία της πανδημίας. Ο πρωθυπουργός θα προβεί σε ανακοινώσεις για την επιδημιολογική κατάσταση στη χώρα και τα μέτρα αντιμετώπισης της πανδημίας του κορονοϊού, σύμφωνα με το άρθρο 142Α του Κανονισμού της Βουλής. Στην διαδικασία μπορούν να μετέχουν και οι υπόλοιποι πολιτικοί αρχηγοι.

Ο Πρωθυπουργός, όπως είχε ήδη ανακοινωθεί από τη Δευτέρα, επρόκειτο την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2020, να απαντήσει σε Επίκαιρη Ερώτηση που κατέθεσε ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Λόγω των εξελίξεων των ημερών που μεσολάβησαν, η «επίκαιρη» ερώτηση κατέστη εκ των πραγμάτων ανεπίκαιρη, καθώς ο Πρωθυπουργός ανακοίνωσε σήμερα σημαντικές πρωτοβουλίες για την αντιμετώπιση της πανδημίας, που υπερβαίνουν το περιεχόμενο της ερώτησης του κ. Τσίπρα.

Την Τρίτη η απάντηση Μητσοτάκη στην επίκαιρη ερώτηση Τσίπρα

Την Τρίτη θα απαντήσει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην επίκαιρη ερώτηση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα, αναφορικά με τους χειρισμούς της πανδημίας από την κυβέρνηση.

Ο πρωθυπουργός ήταν προγραμματισμένο να απαντήσει αύριο Παρασκευή, ωστόσο μετά τις τελευταίες εξελίξεις και τις ανακοινώσεις για γενικό lockdown, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέβαλε για λίγα 24ωρα την ομιλία του, ώστε να δρομολογηθούν τα μέτρα και να οργανωθεί η νέα κατάσταση που θα ισχύσει σε όλη την Ελλάδα από τις 6 το πρωί του Σαββάτου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις