Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / Επίδομα 800 ευρώ πληρωμή: Πότε θα το λάβουν οι δικαιούχοι
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Επίδομα 800 ευρώ πληρωμή: Πότε θα το λάβουν οι δικαιούχοι

Επίδομα 800 ευρώ πληρωμή: Η εφάπαξ αυτή οικονομική ενίσχυση στους εργαζόμενους είναι επιπλέον της κάλυψης του δώρου Χριστουγέννων

Επίδομα 800 ευρώ πληρωμή: Από τα μέσα Δεκεμβρίου θα καταβάλλεται σταδιακά το επίδομα 800 ευρώ για τους εργαζομένους που θα τεθούν σε προσωρινή αναστολή σύμβασης εργασίας. «Οι εργαζόμενοι των επιχειρήσεων μέχρι και χθες, 4 Νοεμβρίου 2020, που τίθενται σε αναστολή κατά τον μήνα Νοέμβριο, θα λάβουν, εντός Δεκεμβρίου, αντί για 534 ευρώ, 800 ευρώ, υπολογιζόμενο αναλογικά για τις ημέρες που τέθηκαν σε αναστολή. Η εφάπαξ αυτή οικονομική ενίσχυση στους εργαζόμενους είναι επιπλέον της κάλυψης του δώρου Χριστουγέννων, όπως ήδη έχει εξαγγελθεί και θα εφαρμοστεί», ανέφερε ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, μιλώντας για την αποζημίωση ειδικού σκοπού, που είχε ανακοινώσει, νωρίτερα, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Όπως γνωστοποίησε, η γενική γραμματέας του υπουργείου Εργασίας, Αννα Στρατινάκη, η αποζημίωση ειδικού σκοπού για τις αναστολές του Νοεμβρίου, που θα είναι 800 ευρώ και όχι 534 ευρώ, θα καταβληθεί στους δικαιούχους από 21 έως 31 Δεκεμβρίου.

Δείτε ακόμη
Μακροχρόνια άνεργοι: Πώς και πότε θα δοθεί το έκτακτο επίδομα 400 ευρώ
Αναδρομικά συντάξεων: Νέα δίκη στο ΣτΕ – Τι ισχύει για όσους έχουν κάνει αγωγές
Lockdown: Πακέτο 3,3 δισ. για εργαζόμενους και επιχειρήσεις
Αυξημένη η κίνηση στα καταστήματα λιανικής

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις