Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Χριστίνα Παππά- Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Όταν τελειώσω με κάποιον σβήνει για μένα»
LIFESTYLE

Χριστίνα Παππά- Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Όταν τελειώσω με κάποιον σβήνει για μένα»

Χριστίνα Παππά- Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: "Δεν μου λέει κάτι. Τελεία", αναφέρει χαρακτηριστικά η Χριστίνα Παππά στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Χριστίνα Παππά- Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Για το τέλος της σχέσης της με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μίλησε η Χριστίνα Παππά. Οι δυο κυρίες υπήρξαν φίλες όμως από ότι φαίνεται αυτή η φιλία ανήκει οριστικά στο παρελθόν. Η Χριστίνα Παππά μίλησε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και δεν αφήνει κανένα περιθώριο αναθέρμανσης της σχέσης τους.

«Με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν έχουμε και κάτι να χωρίσουμε. Τώρα τελείωσε, πέρασε, δεν έχω κάτι να χωρίσω. Δεν μου λέει κάτι. Τελεία. Εγώ δεν κρατάω κακία, αλλά όταν τελειώσω με κάποιον, παγώνει, σβήνει για εμένα. Δεν είναι η σχέση μας όπως πριν που κάναμε παρέα, καμία σχέση».

 

Τη στήριξα, ζήτησα να την πάρουν στον ΑΝΤ1 και τώρα δεν μου λέει καλημέρα!

Τι είχε όμως συμβεί;  Η Χριστίνα Παππά προ μηνών στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα είχε τονίσει: «Οι άνθρωποι δεν είμαστε για τα εύκολα, αλλά και για τα δύσκολα. Όταν η Κωνσταντίνα είχε χωρίσει από μια μεγάλη σχέση γνωστή που είχε, όλοι την είχαν κάνει πέρα. Τη θεώρησα αδύναμη, στεναχωριόμουν, έβλεπα ένα όμορφο κορίτσι που δεν του μιλούσε άνθρωπος. Είχα πει στον κύριο Λάτσιο να την πάρει στον ΑΝΤ1 στο Dancing. Προσπάθησα και τη στήριξα με όσες γνωριμίες έχω.

Από τη στιγμή που με έπαιρνε 100 τηλέφωνα την ημέρα και πλέον δεν μου λέει ούτε καλημέρα. Είχα ανοίξει το μαγαζί στη Μύκονο και είχα ανάγκη να με στηρίξουν οι φίλοι μου, και δεν ήρθε ποτέ. Κι επειδή έχω και μια υπερηφάνεια, πήρα μία, δύο… Την προηγούμενη εβδομάδα την κάλεσα στη Μύκονο να την φιλοξενήσω, τόσο χαζή είμαι, πιο αφελής από όλους. Αυτό που είπε με ενόχλησε γιατί εγώ δεν είμαι καμιά γυναίκα που τα έχει βρει όλα έτοιμα, ούτε μου έχει δώσει κανείς το βήμα στην τηλεόραση, ούτε καμία εκπομπή. Τα έχω κάνει μόνη μου, έχω παλέψει μόνη μου και με πιάνει το παράπονο. Και δεν επιτρέπω σε κανέναν να λέει για τη δουλειά μου. Της είχα γράψει σε ένα μήνυμα ότι όλα εδώ πληρώνονται κάποια στιγμή, ο Θεός από εκεί επάνω βλέπει και κρίνει», είπε κλαίγοντας η Χριστίνα Παππά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις