Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Μητσοτάκης – Τσιόδρας: Η οικειότητα που έκανε τον ΣΥΡΙΖΑ… έξω φρενών
ΕΛΛΑΔΑ

Μητσοτάκης – Τσιόδρας: Η οικειότητα που έκανε τον ΣΥΡΙΖΑ… έξω φρενών

Μητσοτάκης - Τσιόδρας: Εξαλλα και προσβλητικά σχόλια στο twitter για το γεγονός ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης απευθύνθηκε στον Σωτήρη Τσιόδρα με το μικρό του όνομα

Μητσοτάκης – Τσιόδρας: Η χρήση του μικρού ονόματος του καθηγητής Λοιμωξιολόγου Σωτήρη Τσιόδρα από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στην κοινή συνέντευξη τύπου που έδωσαν στο Μέγαρο Μαξίμου και ο ενικός που χρησιμοποίησε, έδωσε αφορμή σε συριζαίους χρήστες του twitter, να εξαπολύσουν ακόμα μια επίθεση εναντίον του καθηγητή, τον οποίο έχουν βάλει στο στόχαστρο τις τελευταίες εβδομάδες. Το σχόλια είναι απαξιωτικά και προσβλητικά, αφήνοντας να εννοηθεί ότι ο Σωτήρης Τσιόδρας παίζει πολιτικά παιχνίδια και βάζει πλάτες στην κυβέρνηση, όπως άλλωστε ήταν και το βασικό θέμα της εφημερίδας Ντοκουμέντο του Κώστα Βαξεβάνη, που άφησε αιχμές εναντίον του τομεάρχη Υγείας του κόμματος Ανδρέα Ξανθού, για τις σχέσεις του με τον γιατρό…και τη Νοβάρτις.

Αν και η χρήση του μικρού ονόματος του Σωτήρη Τσιόδρα από τον Πρωθυπουργό δεν δείχνει παρά μόνο την οικειότητα των δυο ανδρών και την προσωπική φιλία που τους συνδέει, για τον κόσμο του σύριζα που σχολίασε στο twitter, ήταν η αποκάλυψη μιας μεγάλης συνωμοσίας.

Χαρακτηριστικά είναι μερικά από τα σχόλια που ανέβηκαν στο twitter από γνωστούς οπαδούς του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης:

Για τη Ρένα Δούρου όταν ο πρωθυπουργός απευθύνεται στον Σωτήρη Τσιόδρα ως Σωτήρη τον απομειώνει!! Μάλιστα χαρακτηρίζει την συμπεριφορά ιταμή…

Ο δε γνωστός Τετράδιος καλεί τους δημοσιογράφους να διαμαρτυρηθούν και να γράψουν για την οικειότητα του Πρωθυπουργού με τον Σωτήρη Τσιόδρα.

Δείτε ακόμη
“Αν έπρεπε να γυρίσω το ρολόι…” – Η αυτοκριτική του Κυριάκου Μητσοτάκη
Τσιόδρας: Το σύστημα υγείας θα πιεστεί – Επιθετική εξάπλωση του ιού
Επίθεση Πολάκη σε Τσιόδρα και μέλη επιτροπής: Δεν είναι επιστήμονες, λένε αρλούμπες

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις