Κομμωτήρια lockdown: Πώς θα λειτουργήσουν

ΕΛΛΑΔΑ

Κομμωτήρια lockdown: Πώς θα λειτουργήσουν

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Παντελής Ζηβόντσης

Κομμωτήρια lockdown: Από τις 6:00 το πρωί του Σαββάτου ξεκινάει η εφαρμογή του πανεθνικού lockdown στη χώρα με τα καταστήματα να κλείνουν για τρεις εβδομάδες, ωστόσο θα υπάρχουν κάποιες εξαιρέσεις, όπως για τα κομμωτήρια, τα οποία θα πάρουν μία μικρή παράταση μέχρι να κατεβάσουν ρολά

05.11.2020 | 18:41

Κομμωτήρια lockdown: Από τις 6:00 το πρωί του Σαββάτου ξεκινάει η εφαρμογή του πανεθνικού lockdown στη χώρα με τα καταστήματα να κλείνουν για τρεις εβδομάδες, ωστόσο θα υπάρχουν κάποιες εξαιρέσεις, όπως για τα κομμωτήρια, τα οποία θα πάρουν μία μικρή παράταση μέχρι να κατεβάσουν ρολά.

Σύμφωνα με τα νέα μέτρα περιορισμού της διασποράς του κορονοϊού και της επιβολής lockdown, τα κομμωτήρια, τα κουρεία και τα κέντρα αισθητικής θα μπορούν να λειτουργήσουν το Σάββατο 7 Νοεμβρίου και την Κυριακή 8 Νοεμβρίου. Από τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου έως και τις 30 Νοεμβρίου θα κατεβάσουν και αυτά ρολά. Τα κομμωτήρια και τα κέντρα αισθητικής θα παραμείνουν ανοιχτά εκτάκτως αυτό το Σαββατοκύριακο, ωστόσο θα πρέπει να τηρούν συγκεκριμένα μέτρα προστασίας.

Τα μέτρα λειτουργίας των κομμωτηρίων για τον κορονοϊό προβλέπουν:

-Τέσσερα άτομα έως 100 τ.μ. και ένα άτομο για κάθε 10 τ.μ. επιπλέον.
-Απόσταση δύο μέτρων μεταξύ θέσεων εργασίας.
-Εξυπηρέτηση πελατών μόνο με ραντεβού.

Δείτε ακόμη
Ποια σχολεία θα κλείσουν -Τι θα γίνει με ολοήμερα, φροντιστήρια, κέντρα ξένων γλωσσών
Λινού: Με ανησυχεί ιδιαίτερα το burn out στους υγειονομικούς
Αυξημένη κίνηση στα σούπερ μάρκετ λίγο πριν το lockdown
Exit mobile version