Γιουρόπα Λιγκ – Προαναγγελία: Η πρωτιά στο Λουζ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γιουρόπα Λιγκ – Προαναγγελία: Η πρωτιά στο Λουζ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Γιουρόπα Λιγκ - Προαναγγελία: Μπενφίκα και Ρέιντζερς σε ματς που ίσως κρίνει την πρωτιά του 4ου ομίλου - Με Λιλ η φορμαρισμένη Μίλαν, την Αλκμααρ φιλοξενεί η Σοσιεδάδ

05.11.2020 | 19:00

Γιουρόπα Λιγκ – Προαναγγελία:  Δυνατή αναμέτρηση στο «Ντα Λουζ»! Η Μπενφίκα αντιμετωπίζει την Ρέιντζερς σε ένα αμφίρροπο παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι έρχονται από την ήττα με 3-0 κόντρα στην Μποαβίστα. Αμυντικά έκαναν αρκετά λάθη και επέτρεψαν στους αντιπάλους τους να την απειλήσουν. Έτσι, σταμάτησε το νικηφόρο σερί 7 αγώνων, που είχε. Την περασμένη Πέμπτη νίκησε 3-0 την Σταντάρ Λιέγης. Δυσκολεύτηκε αρκετά, όμως στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξε εξαιρετικά και πήρε τη νίκη. Για το σημερινό παιχνίδι δεν υπολογίζονται οι Αλμέιδα και Πεδρίνιο.

Από την άλλη, η Ρέιντζερς διανύει μία πολύ καλή περίοδο, έχοντας ένα σερί 9 νικών. Επικράτησε 1-0 της Κίλμαρνοκ, παίζοντας όσο χρειαζόταν. Με το ίδιο σκορ νίκησε και την Λεχ Πόζναν την περασμένη Πέμπτη. Απόψε, θα παραταχθούν πάνοπλοι, αφού ο Στίβεν Τζέραρντ θα έχει όλους τους ποδοσφαιριστές του στην διάθεση του.

Γιουρόπα Λιγκ – Προαναγγελία:  Σε φόρμα η Μίλαν

Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση και στο «Σαν Σίρο». Η Μίλαν υποδέχεται την Λιλ. Οι «ροσονέρι» έρχονται από την εκτός έδρας νίκη με 2-1 κόντρα στην Ουντινέζε. Δυσκολεύτηκαν λίγο, ωστόσο κατάφερε να πάρει το τρίποντο. Ενώ, την περασμένη Πέμπτη επικράτησε της Σπάρτα Πράγας 3-0. Βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και έχει ένα πολύ καλό σερί. Από την άλλη, η Λιλ έμεινε ισόπαλη στο 1-1 κόντρα στην Λυών. Έτσι, έχασε την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα. Ενώ, στο Γιουρόπα Λιγκ έμεινε ισόπαλη στο 2-2 κόντρα στην Σέλτικ. Έχει ένα εξαιρετικό σύνολο και μπορεί να βάλει δύσκολα στην Μίλαν.

Γιουρόπα Λιγκ – Προαναγγελία:  Το υπόλοιπο πρόγραμμα

Τα άλλα παιχνίδια της ημέρας:
Ρόμα – Κλουζ
Άρσεναλ – Μόλντε
Χάποελ Μπερ Σέβα – Λεβερκούζεν
Σλάβια Πράγας – Νις
Ρεάλ Σοσιεδάδ – Άλκμααρ
Λέστερ – Μπράγκα
Ριέκα – Νάπολι
Λουντογκόρετς – Τότεναμ
Γιούνγκ Μπόις – ΤΣΣΚΑ Σόφιας
Ραπίντ Βιέννης – Ντάνταλκ
Λεχ Πόζναν – Σταντάρ Λιέγης
Ομόνοια – Γρανάδα
Σέλτικ – Σπάρτα Πράγας
Σίβασπορ – Καραμπάκ
Βιγιαρεάλ – Μακάμπι Τελ Αβίβ
Ρόγιαλ Άντβερμπ – ΛΑΣΚ
Ντιναμό Ζάγκρεμπ – Βόλφσμπεργκερ
Φέγενοορντ – ΤΣΣΚΑ Μόσχας
Ερυθρός Αστέρας – Γάνδη
Χόφενχαϊμ – Σλόβαν Λίμπερετς

Δείτε ακόμη:

Μάχες για την πρόκριση σε τέσσερις ομίλους του Champions League
“Φοβισμένοι στην αρχή, Ολυμπιακός στην επανάληψη”
Σκέψεις για ανάθεση του Euro στην ΟΥΕΦΑ σύμφωνα με την “Parisien”
Exit mobile version