Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Γιουρόπα Λιγκ – ΠΑΟΚ: Ολα για νίκη!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γιουρόπα Λιγκ – ΠΑΟΚ: Ολα για νίκη!

Γιουρόπα Λιγκ - ΠΑΟΚ: Μόνο με τρίποντο επί της Αϊντχόφεν (19:55, Cosmote) θα ελπίζει σε πρόκριση ο δικέφαλος - Οι συνθέσεις

Γιουρόπα ΛιγκΠΑΟΚ: Μονόδρομος η νίκη για τον ΠΑΟΚ! Ο «δικέφαλος» υποδέχεται την Αϊντχόφεν. Οι Θεσσαλονικείς έρχονται από την εκτός έδρας νίκη με 2-1 κόντρα στον Παναιτωλικό. Έπαιξαν καλά στο πρώτο ημίχρονο και πήραν το προβάδισμα, όμως στο δεύτερο οι Αγρινιώτες μπήκαν δυνατά και κατάφεραν να ισοφαρίσουν. Κατάφεραν να βρουν δυο γκολ στο τέλος του αγώνα και πήραν τη νίκη. Στο Γιουρόπα Λιγκ έμειναν ισόπαλοι στο μηδέν κόντρα στην Γρανάδα. Έπαιξαν καλά, περιόρισαν τους Ανδαλουσιανούς  αλλά δεν κατάφεραν να βρουν το γκολ. Απόψε, θα επιδιώξουν να πάρουν το πρώτο τους τρίποντο για να μείνουν στο κυνήγι της πρόκρισης. Η μοναδική απώλεια για το σύνολο του Πάμπλο Γκαρσία είναι αυτή του Μιχάι.

Από την άλλη, η Αϊντχόφεν έρχεται από τη νίκη με 4-0 κόντρα στην Ντε Χααγκ. Επιθετικά ήταν εξαιρετική και πήρε εύκολα τη νίκη, χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα. Στο Γιουρόπα Λιγκ επικράτησε 2-1 της Ομόνοιας και έκανε την πρώτη της νίκη. Δυσκολεύτηκε αρκετά, δέχτηκε γκολ πίσω από την σέντρα, όμως κατάφερε να ισοφαρίσει. Βρήκε και δεύτερο γκολ στις καθυστερήσεις και πήρε το θετικό αποτέλεσμα. Απόψε, θα επιχειρήσει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις και να παραμείνει κοντά στην Γρανάδα βαθμολογικά. Δεν υπολογίζονται οι Φίερχεφερ, Μπάουμγκαρτλ, Ντάμφρις, Γκάκπο, Χέντριξ, Πιρόε, Χίνκελ, Γκουτιέρες και Ρομέρο.

Γιουρόπα Λιγκ – ΠΑΟΚ: Οι συνθέσεις

ΠΑΟΚ (4-3-3): Ζίβκο Ζίβκοβιτς – Ροντρίγκο Σοάρες, Κρέσπο, Βαρέλα, Γιαννούλης – Σβαμπ, Αογκούστο, Ελ Καντουρί – Μπίσεσβαρ, Τσόλακ, Ζίφκοβιτς.
Στον πάγκο: Πασχαλάκης, Ουαγκέ, Λύρατζης, Ίνγκασον, Μιχαηλίδης, Εσίτι, Τσιγγάρας, Νινούα, Μουργκ, Σφιντέρσκι, Τζόλης, Κούτσιας

ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ (4-3-3): Εμβογκό – Τεζέ, Σανγκαρέ, Μποσάλι, Μαξ – Τόμας, Ροσάριο, Γκέτσε – Ιχατάρεν, Μάλεν, Ζάχαβι.
Στον πάγκο: Ούνερσταλ, Φελίπε, Φάιν, Τζούνιορ, Κιόλο, Λεντέσμα, Μαντουέκε, Σαϊμπαρί.

Δείτε ακόμη:

Μάχες για την πρόκριση σε τέσσερις ομίλους του Champions League
“Φοβισμένοι στην αρχή, Ολυμπιακός στην επανάληψη”
Σκέψεις για ανάθεση του Euro στην ΟΥΕΦΑ σύμφωνα με την “Parisien”

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις