Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Γιουρόπα Λιγκ – ΑΕΚ: Ανάσταση στην Ουκρανία
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γιουρόπα Λιγκ – ΑΕΚ: Ανάσταση στην Ουκρανία

Γιουρόπα Λιγκ - ΑΕΚ: «Τελικός» στην Ουκρανία για την ΑΕΚ! Η «ένωση» αντιμετωπίζει την Ζόρια Λουάνσκ στα πλαίσια της τρίτης αγωνιστικής του Γιουρόπα Λιγκ.

Γιουρόπα ΛιγκΑΕΚ: «Τελικός» στην Ουκρανία για την ΑΕΚ! Η «ένωση» αντιμετωπίζει την Ζόρια Λουάνσκ στα πλαίσια της τρίτης αγωνιστικής του Γιουρόπα Λιγκ. Οι «κιτρινόμαυροι» έρχονται από τη νίκη με 2-1 κόντρα στον ΟΦΗ. Βρέθηκαν νωρίς πίσω στο σκορ, όμως ανέβασαν την απόδοση τους, πέτυχαν δύο γκολ και κατάφεραν να πάρουν τη νίκη. Την περασμένη Πέμπτη ηττήθηκαν με 1-2 από την Λέστερ. Αμυντικά έκαναν λάθη στο ξεκίνημα και έδωσαν το προβάδισμα στους Άγγλους. Στο δεύτερο μπήκαν πολύ δυνατά και κατάφεραν να μειώσουν, ενώ είχαν και ευκαιρία να ισοφαρίσουν. Απόψε, η νίκη είναι μονόδρομος για να μπορέσει να παραμείνει στο κυνήγι της πρόκρισης. Δεν υπολογίζονται οι Μπακάκης, Σιμόες, Γκαρσία, Παουλίνιο και Σιμάνσκι.  Ενώ, δεν ταξίδεψε και ο Μάσιμο Καρέρα που ένιωσε αδιαθεσία και ανέβασε πυρετό.

Από την άλλη, η Ζόρια έμεινε ισόπαλη στο 1-1 κόντρα στην Ίνγκουλετς εκτός έδρας. Δεν μπόρεσε να διεκδικήσει κάτι παραπάνω και έκανε μια από τις χειρότερες φετινές εμφανίσεις της. Την προηγούμενη Πέμπτη ηττήθηκε με 2-1 κόντρα στην Μπράγκα. Δέχτηκε νωρίς τα δύο γκολ και το μόνο που κατάφερε, ήταν να μειώσει. Βρίσκεται σε κακό φεγγάρι και υπάρχει μεγάλη κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια. Δεν έχει πάρει καμία νίκη στην διοργάνωση και θα επιχειρήσει να το κάνει απόψε κόντρα στην ΑΕΚ. Δεν έχουν ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα, αφού απουσιάζουν μόνο οι Κοζάκοβ και Γκρετσκίν.

Γιουρόπα Λιγκ – ΑΕΚ: Η “κιτρινόμαυρη” αποστολή

Η αποστολή της ΑΕΚ: Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Θεοχάρης, Λόπες, Νεντελτσεάρου, Λάτσι, Τσιγκρίνσκι, Ινσούα, Σβάρνας, Χνιντ, Βασιλαντωνόπουλος, Κρίστιτσιτς, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Σάκχοφ, Σαμπανάτζοβιτς, Μπότος, Λιβάγια, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα, Χριστόπουλος και Μαχαίρας.
Στην Αθήνα έμειναν ο Αντρέ Σιμόες που προπονείται κανονικά πια, αλλά και οι δύο που κάνουν ατομικό πρόγραμμα, οι Λιβάι Γκαρσία και Γιάννης Σαρδέλης.

Δείτε ακόμη:

Μάχες για την πρόκριση σε τέσσερις ομίλους του Champions League
“Φοβισμένοι στην αρχή, Ολυμπιακός στην επανάληψη”
Σκέψεις για ανάθεση του Euro στην ΟΥΕΦΑ σύμφωνα με την “Parisien”

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις