Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Big Brother spoiler υποψήφιοι προς αποχώρηση (4/11): Ποιοι παίκτες είναι κοντά στην έξοδο
LIFESTYLE

Big Brother spoiler υποψήφιοι προς αποχώρηση (4/11): Ποιοι παίκτες είναι κοντά στην έξοδο

Big Brother spoiler υποψήφιοι προς αποχώρηση (4/11): Η Σοφία Δανέζη κατηγορεί τον Κεχαγιά για στρατηγική και τον λέει ψεύτη και εκείνος θέλει να αποχωρήσει από το σπίτι του Big Βrother

Big Brother spoiler υποψήφιοι προς αποχώρηση (4/11): Ένα spoiler για το Big Brother δόθηκε το πρωί της Τετάρτης μέσα από την εκπομπή “Eυτυχείτε”. Έξαλλος ο Δημήτρης Κεχαγιάς μετά από καβγά με τη Σοφία Δανέζη στο σπίτι του Big Brother, απειλεί ότι θα φύγει και μαζεύει τα πράγματά του. Στο χθεσινό επεισόδιο του Big Brother ο Δημήτρης Κεχαγιάς έφτασε στα όρια του. Η Σοφία Δανέζη έδειξε να ενοχλείται από τη συζήτηση της Ραμόνας με τον Δημήτρη και του επιτέθηκε: «Μη μου μιλάς, μην τυχόν και μου ξαναμιλήσεις. Τέτοιο ψέμα δεν πρέπει να έχω ξαναδεί. Στρατηγική φουλ» του καταλόγισε η τραγουδίστρια.

Η Σοφία – επηρεασμένη από τον Θέμη και τη Ραΐσα – κατηγορεί ότι τον Κεχαγιά ότι «τη χρησιμοποιεί» και έχει στρατηγική, ενώ εκείνος ανταπάντησε: «Μπήκες εδώ μέσα και δεν σε γούσταραν ούτε οι τοίχοι και σε στήριξα μόνο εγώ». Έξαλλος ο Δημήτρης Κεχαγιάς μετά τον καβγά τους πήγε στο δωμάτιο του και άρχισε να μαζεύει τα πράγματά του με την τραγουδίστρια να τα ξαναβάζει μέσα στην ντουλάπα. Ο Δημήτρης Κεχαγιάς μπήκε στο δωμάτιο επικοινωνίας και ζήτησε σε έξαλλη κατάσταση από τον Big Brother να του ανοίξει την πόρτα για να αποχωρήσει από το σπίτι.

Οι τρεις υποψήφιοι

Θα φύγει ή θα μείνει ο Δημήτρης Κεχαγιάς. Στην εκπομπή «Ευτυχείτε» το ρεπορτάζ αποκαλύπτει ότι ο παίκτης έξαλλος έμεινε σχεδόν μια ώρα στο δωμάτιο επικοινωνίας, ζητώντας από τον Μεγάλο Αδελφό να φύγει. Για πρώτη φορά η παραγωγή είδε έναν άνθρωπο που ήθελε να αποχωρήσει, αλλά του έδωσαν χρόνο να το σκεφτεί πιο ψύχραιμα. Την Παρασκευή στο live υπάρχει πιθανότητα ο Κεχαγιάς να είναι ένας από τους παίκτες που θα φύγουν από το σπίτι.

Η εκπομπή «Ευτυχείτε» αποκάλυψε ότι οι υποψήφιοι για την επόμενη αποχώρηση από το σπίτι του Big Brother είναι η Ραμόνα, ο Χρήστος και η Άννα Μαρία Ψυχαράκη, ενώ πιθανό είναι το βέτο να δοθεί μετά από 2 δοκιμασίες.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις