Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Καλλιέργεια κάνναβης: Η διάσημη σκυλίτσα της Δίωξης Ναρκωτικών επί το έργον
ΕΛΛΑΔΑ

Καλλιέργεια κάνναβης: Η διάσημη σκυλίτσα της Δίωξης Ναρκωτικών επί το έργον

Καλλιέργεια κάνναβης: Σε σοφίτα σπιτιού στην Πέλλα, πίσω από έπιπλο, βρισκόταν ένα διαμορφωμένο δωμάτιο καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης.

Καλλιέργεια κάνναβης: Τι κι αν ήταν τα ναρκωτικά καλά κρυμμένα πίσω από έπιπλο, στη σοφίτα του υπό έρευνα σπιτιού, όπου κλήθηκε να προσφέρει τις υπηρεσίες της η «Minnie», το… διάσημο για τις επιτυχίες του σκυλί ανίχνευσης ναρκωτικών της Δίωξης του Κιλκίς; Μετά από έρευνα λίγων λεπτών με τον τρόπο τον δικό της, υπέδειξε στους αστυνομικούς, που ήταν μαζί της, το σημείο και αποσύρθηκε αμέσως για να γίνει η κατάσχεση. Μόλις είχε προσθέσει άλλη μια επιτυχία στο ενεργητικό της, κατά το ταξίδι της από το Κιλκίς όπου είναι η «έδρα» της, στην Πέλλα, εκεί που ήθελαν να κάνουν έρευνα οι αστυνομικοί.

από τον Πέτρο Καρσιώτη

Όπως ανακοινώθηκε, «η συστηματική έρευνα των αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, με τη συνδρομή και του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών «Minnie», είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψη 3 ατόμων για τα – κατά περίπτωση – αδικήματα της καλλιέργειας, διακίνησης και κατοχής κάνναβης». Ειδικότερα, συνεχίζει η Αστυνομία, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς, σε περιοχές της Πέλλας, συνολικά 3 ημεδαποί άνδρες, μετά από έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε δύο οικίες και σε μία αποθήκη.

Καλλιέργεια κάνναβης: Πίσω από το έπιπλο

Συγκεκριμένα, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του ενός ημεδαπού, εντοπίστηκε στη σοφίτα του σπιτιού και κρυμμένο πίσω από έπιπλο, ένα ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο, όπου καλλιεργούσε 4 δενδρύλλια κάνναβης, τα οποία κατασχέθηκαν, όπως και ο εξοπλισμός υδροπονικής καλλιέργειας που χρησιμοποιούσε (σύστημα εξαερισμού, ανεμιστήρας, λαμπτήρες, χρονοδιακόπτες κ.α.).

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε αποθήκη του δεύτερου ημεδαπού και στην οικία του τρίτου ημεδαπού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • 59 γραμμάρια κάνναβης, 1 μαχαίρι μήκους 20 εκατοστών, 9 ναρκωτικά δισκία χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή και
  • το χρηματικό ποσό των 1.160 ευρώ.
  • Επιπλέον κατασχέθηκαν κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στην κατοχή τους, καθώς και ένα όχημα που χρησιμοποιούσε ένας από τους συλληφθέντες.

Τα τάπερ με το ρύζι, το «πόδι» του καναπέ και τα κουφώματα

Η προηγούμενη επιτυχία της Minnie, είχε λάβει χώρα στην Ευκαρπία της Θεσσαλονίκης, όταν ανακάλυψε ποσότητες κοκαΐνης, μέσα σε τάπερ με φαινομενικό περιεχόμενο ρύζι, σε κουφώματα πόρτας, αλλά και στο «πόδι» ενός καναπέ!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις