Τσάμπιονς Λιγκ – αγωνιστικό: Βασιλικό τρίποντο

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τσάμπιονς Λιγκ – αγωνιστικό: Βασιλικό τρίποντο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Τσάμπιονς Λιγκ - αγωνιστικό: Η Ρεάλ “ζωντανή” με 3-2 επί της Ιντερ - Σκόρπισαν τρόμο Λίβερπουλ και Μπάγερν, 0-5 στην Αταλάντα και 2-6 στο Σάλτσμπουργκ αντίστοιχα

04.11.2020 | 00:35

Τσάμπιονς Λιγκ – αγωνιστικό: Δυσκολεύτηκε αλλά τα κατάφερε η Ρεάλ! Οι Μαδριλένοι νίκησαν 3-2 την Ίντερ.  Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να μπαίνουν δυνατά και να προσπαθούν να πάρουν τον έλεγχο. Έκαναν αρκετές φάσεις και ο ρυθμός ήταν πολύ γρήγορος. Οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα στο 25’ με γκολ του Βινίσιους. Μάλιστα, στο 33’ διπλασίασαν τα τέρματα τους με το γκολ του Ράμος. Η χαρά δεν κράτησε για πολύ, αφού η Ίντερ κατάφερε να μειώσει δύο λεπτά αργότερα με τον Μαρτίνεζ. Οι δύο ομάδες συνέχισαν να κυνηγούν το γκολ πριν από την ανάπαυλα, χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία.

Στο β’ μέρος, το παιχνίδι συνεχίστηκε στο ίδιο μοτίβο. Οι «νερατζούρι» φάνηκε να πατάνε καλύτερα στα πόδια τους και κατάφεραν να ισοφαρίσουν. Στο 68’ ο Πέρισιτς έκανε το 2-2. Το παιχνίδι μετατράπηκε σε ροντέο και οι δύο ομάδες πάλεψαν για το γκολ της νίκης. Η Ρεάλ ήταν αυτή που το πέτυχε καθώς στο 80’ ο Ροντρίγκο έκανε το τελικό 3-2. Έτσι, η Ρεάλ πήρε την πρώτη της νίκη στην διοργάνωση.

Τσάμπιονς Λιγκ – αγωνιστικό: Με “δαίμονα” Ζότα η Λίβερπουλ

«Άλωσε» το Μπέργκαμο η Λίβερπουλ! Οι «κόκκινοι» διέλυσαν 5-0 την Αταλάντα. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να μπαίνουν ορεξάτοι στο παιχνίδι και έδειξαν τι θα ακολουθήσει. Στο 16’ πήρε το προβάδισμα, αφού ο Ζότα έκανε το 0-1. Δεν σταμάτησαν μόνο εκεί καθώς διπλασίασαν τα τέρματα τους λίγο αργότερα. Στο 33’ ο Ζότα με δεύτερο προσωπικό του γκολ έκανε το 0-2. Οι γηπεδούχοι έμοιαζαν ανήμποροι να αντιδράσουν και δεν κατάφεραν κάτι.

Στο β’ μέρος, η Λίβερπουλ μπήκε ακόμα πιο δυνατά και «καθάρισε» αμέσως το παιχνίδι. Στο 47’ ο Μανέ έκανε το 0-3 και δύο λεπτά αργότερα ο Σαλάχ πέτυχε το 0-4. Οι «κόκκινοι» δεν είχαν πει ακόμα την τελευταία τους κουβέντα, αφού ο Ζότα ολοκλήρωσε το χατ τρικ στο 54’ γράφοντας το τελικό 0-5. Η συνέχεια ήταν τυπικού χαρακτήρα και έτσι η Λίβερπουλ πήρε μια μεγάλη νίκη.

Τσάμπιονς Λιγκ – αγωνιστικό: Tα άλλα αποτελέσματα

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας, η Σάλτσμπουργκ ηττήθηκε με 2-6 από την Μπάγερν Μονάχου (Μπερίσα 4’, Οκουγκάβα 66’ – Λεβαντόφσκι 21’ πεν.),88’, Κρίστενσεν 44’ αυτ., Μπόατενγκ 79’, Σανέ 83’, Ερνάντεζ 92’).

Η Λοκομοτίβ Μόσχας έμεινε ισόπαλη στο 1-1 κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης (Μίραντσουκ 25′ πεν. – Χιμένεθ 18’). Η Πόρτο νίκησε 3-0 την Μαρσέιγ (Μαρεγκά 4’, Ολιβέιρα 28’ πεν., Ντίαζ 69’). Η Σαχτάρ ηττήθηκε 0-6 από την Γκλάντμπαχ (Πλέα 8’, 26’, 78’, Μπόνταρ 17’ αυτ., Μπενσεμπάινι 44’, Στιντλ 65’). Ενώ, η Μίντιλαντ ηττήθηκε 1-2 από τον Άγιαξ (Ντρέγιερ 18’ – Άντονι 1’, Τάντιτς 13’).

Δείτε ακόμη:

Ο ΛεΜπρον Τζέιμς έχει τη μεγαλύτερη επιρροή στις εκλογές του 2020
Στον αέρα οι “κόκκινες” έδρες και οι “κόκκινες” προπονήσεις
Τα χρώματα του παραστρατιωτικού UVF στην εμφάνιση της Λίνφιλντ!
Exit mobile version