Σούπερ Λιγκ – Εξ αναβολής: “Ρόδι” με ανατροπή

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – Εξ αναβολής: “Ρόδι” με ανατροπή

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Σούπερ Λιγκ - Εξ αναβολής: Με Πινάκα επιβλήθηκε 2-1 του ΠΑΣ που προηγήθηκε και έπαιζε με παίκτη λιγότερο από το 55’

04.11.2020 | 19:50

Σούπερ ΛιγκΕξ αναβολής: Έσπασε το ρόδι η Λάρισα! Οι «βυσσινί» επικράτησαν 2-1 κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα εκτός έδρας και πήραν την πρώτη τους νίκη στην σεζόν. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να μπαίνουν δυνατά και να προσπαθούν να πάρουν τον έλεγχο. Ο ρυθμός ήταν γρήγορος και η μπάλα πήγαινε πάνω κάτω. Έκαναν αρκετές φάσεις εκατέρωθεν και έβαλαν δύσκολα στους δύο κίπερ.

Οι φιλοξενούμενοι φάνηκε να πατάνε καλύτερα στο γήπεδο και άγγιξαν αρκετές φορές το γκολ. Όμως, οι κακές επιλογές στα τελειώματα των φάσεων της στέρησαν το γκολ. Ο ΠΑΣ ήταν πιο «μαζεμένος» και εστίασε στην διατήρηση του μηδέν στην άμυνα του. Έτσι, οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Σούπερ Λιγκ – Εξ αναβολής: Το β’ ημίχρονο

Στο β’ μέρος, το παιχνίδι συνεχίστηκε στο ίδιο μοτίβο. Οι προπονητές φρέσκαραν τις ομάδες τους και έπαιξαν ακόμα πιο επιθετικά. Στο 55’ οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίχτες χάρη στην αποβολή του Λώλη με δεύτερη κίτρινη. Η αποβολή φάνηκε να μην επηρεάζει τον ΠΑΣ, αφού στο 61’ πήρε το προβάδισμα με γκολ του Λέο. Η Λάρισα «ξύπνησε» και εκμεταλλεύτηκε την αριθμητική της υπεροχή. Στο 66’ ο Πινάκας έκανε το 1-1. Συνέχισε να πιέζει και πέρασε μπροστά στο σκορ, με το δεύτερο γκολ του Πινάκα στο 85’. Έτσι, οι «βυσσινί» πήραν το πρώτο τους τρίποντο στην σεζόν.

Το φίλμ του αγώνα:

ΓΚΟΛ: Λεό 61’, Πινάκας 66’,85’

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: Λώλης 55’

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Γεώργιος Βρέσκας (Πιερίας), Βοηθοί: Θεόδωρος Τζιουβάρας (Κοζάνης), Θεόδωρος Αϊνάλης (Μακεδονίας), VAR: Βασίλειος Φωτιάς (Πέλλας)

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Αρ. Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Σάλιακας, Εραμούσπε, Παντελάκης, Πέρσμαν, Κάργας (Μπρένερ 86’), Ντομίνγκες (Λιάσος 72’), Λώλης, Ελευθεριάδης (Σιόντης 46’), Λεό (Κριζμάν 72’), Παμλίδης (Καρτάλης 62’).

ΛΑΡΙΣΑ (Μ. Γρηγορίου): Νάγκι, Μπέρτος, Μιχαήλ (Ντουρμισάι 63’), Σπαρβ (Κωστή 79’), Φίλιπ, Μιλοσάβλιεβιτς, Πλατέλλας (Γιουνές 79’), Ηλιάδης, Μούζεκ, Νικολιάς (Τόρζε 68’) Πινακάς.

Δείτε ακόμη:

Μάχες για την πρόκριση σε τέσσερις ομίλους του Champions League
“Φοβισμένοι στην αρχή, Ολυμπιακός στην επανάληψη”
Σκέψεις για ανάθεση του Euro στην ΟΥΕΦΑ σύμφωνα με την “Parisien”
Exit mobile version