Serie A – προαναγγελία: Επιστροφή στις νίκες

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Serie A – προαναγγελία: Επιστροφή στις νίκες

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Serie A - προαναγγελία: Στόχος το τρίποντο για Τορίνο και Τζένοα στη μεταξύ τους μονομαχία για το εξ αναβολής ματς της 3ης αγωνιστικής

04.11.2020 | 16:03

Serie A – προαναγγελία: Αμφίρροπο παιχνίδι στο «Λουίτζι Φεράρις». Η Τζένοα αντιμετωπίζει την Τορίνο στα πλαίσια της εξ’ αναβολής 3ης αγωνιστικής της Serie A. Οι Γενοβέζοι έρχονται από την ισοπαλία με 1-1 στο ντέρμπι με την συμπολίτισσα Σαμπντόρια. Άφησαν καλές εντυπώσεις και μπόρεσαν να κοντράρουν την αντίπαλο τους. Έχουν κάνει ένα πολύ κακό ξεκίνημα στην σεζόν και το μεγαλύτερο πρόβλημα της ομάδας εντοπίζεται στο σκοράρισμα.

Χαρακτηριστικό είναι, πως έχουν σκοράρει μόνο πέντε φορές σε πέντε αγώνες. Μάλιστα, τα τέσσερα ήταν στην πρεμιέρα κόντρα στην Κροτόνε. Απόψε, θα προσπαθήσουν να κοντράρουν την «Γκρανάτα» και να πάρουν τη νίκη. Δεν υπολογίζονται οι Τζαπακόστα, Στουράρο, Κασάτα και Σομουρόντοφ.

Serie A – προαναγγελία: Η Τορίνο

Από την άλλη, η Τορίνο έρχεται από την ήττα με 3-4 κόντρα στην Λάτσιο. Το αποτέλεσμα της αφήνει μια πικρή «γεύση», αφού θα μπορούσαν να είχαν πάρει τη νίκη. Έπαιξαν εξαιρετικό ποδόσφαιρο και είχαν το προβάδισμα μέχρι το 90’.  Όμως, οι Λατσιάλι γύρισαν το παιχνίδι με δύο γκολ στις καθυστερήσεις και πήραν τη νίκη. Δεν έχουν κάνει καλό ξεκίνημα, έχοντας μόλις μία νίκη και βρίσκονται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Απόψε, θα επιδιώξουν να κάνουν ανάλογη εμφάνιση και να πάρουν τη νίκη κόντρα στην Τζένοα. Δεν υπολογίζονται οι Ίτζο, Μπασέλι, Μίλικο και Ζάζα. Ενώ, ερωτηματικό υπάρχει για τον Μπελότι.

Δείτε ακόμη:

Μάχες για την πρόκριση σε τέσσερις ομίλους του Champions League
“Φοβισμένοι στην αρχή, Ολυμπιακός στην επανάληψη”
Σκέψεις για ανάθεση του Euro στην ΟΥΕΦΑ σύμφωνα με την “Parisien”
Exit mobile version