Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Serie A – αγωνιστικό: Πρώτο τρίποντο η Τορίνο
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Serie A – αγωνιστικό: Πρώτο τρίποντο η Τορίνο

Serie A - αγωνιστικό: Πέρασε με σπουδαίο διπλό από τη Γένοβα, 2-1 την Τζένοα - Με δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο η παρθενική νίκη

Serie A – αγωνιστικό: Την πρώτη της νίκη στην σεζόν έκανε η Τορίνο. Η «Γκρανάτα» νίκησε 2-1 την Τζένοα στο «Λουίτζι Φεράρις». Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να μπαίνουν δυνατά και να καταφέρνουν να ανοίξουν νωρίς το σκορ. Στο 10’ο Λούκιτς έκανε το 0-1 και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του. Η Τορίνο δεν σταμάτησε μόνο εκεί και διπλασίασε τα τέρματα της λίγο αργότερα. Στο 26’ ο Πελεγκρίνι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του και έκανε το 0-2. 

Η Τζένοα προσπάθησε να αντιδράσει, έκανε αρκετές φάσεις αλλά δεν μπορούσε να παραβιάσει την εστία των φιλοξενούμενων. Έτσι, η Τορίνο οδηγήθηκε στα αποδυτήρια, βρισκόμενη μπροστά στο σκορ. Ενα προβάδισμα που δεν ήταν και το τελικό σκορ, αλλά έμελε να κρίνει πολλά από το παιχνίδι και την έκβασή του.

Serie A – αγωνιστικό: Το β’ ημίχρονο

Στο β’ μέρος, οι Γενοβέζοι ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοση τους και έπαιξαν επιθετικά. Έκλεισαν στα καρέ τους τους φιλοξενούμενους και πίεσε για το γκολ. Ήταν μόνιμος κίνδυνος για την εστία της Τορίνο και θα μπορούσε να είχε πετύχει κάποιο γκολ αρκετά νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο. Η «Γκρανάτα» κλείστηκε στο μισό της και έπαιξε άμυνα για να διατηρήσει το προβάδισμα της. Δεν επέτρεψε στην Τζένοα να φτάσει πολλές φορές στην περιοχή της και φαινόταν να διαχειρίζεται εύκολα την πίεση. Οι γηπεδούχοι βρήκαν το γκολ, όμως ήταν αργά. Στο 94’ ο Σκαμάτσα έκανε το 1-2.  Έτσι, η Τορίνο πήρε την πρώτη της νίκη στην σεζόν.

Δείτε ακόμη:

Μάχες για την πρόκριση σε τέσσερις ομίλους του Champions League
“Φοβισμένοι στην αρχή, Ολυμπιακός στην επανάληψη”
Σκέψεις για ανάθεση του Euro στην ΟΥΕΦΑ σύμφωνα με την “Parisien”

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις