Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / 5χρονο παιδί Ηράκλειο: Σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική
ΕΛΛΑΔΑ

5χρονο παιδί Ηράκλειο: Σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική

5χρονο παιδί Ηράκλειο: Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ΠΑΓΝΗ, στο Ηράκλειο της Κρήτης, το 5χρονο παιδί από τη Συρία που τραυματίστηκε, πέφτοντας από μπαλκόνι το Σάββατο

5χρονο παιδί Ηράκλειο: Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ΠΑΓΝΗ, στο Ηράκλειο της Κρήτης, το 5χρονο παιδί από τη Συρία που τραυματίστηκε, πέφτοντας από μπαλκόνι το Σάββατο. Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, το παιδί δεν φαίνεται να έχει διαφύγει ακόμη τον κίνδυνο, ενώ στο πλευρό του βρίσκεται όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του ΠΑΓΝΗ. Το 5χρονο παιδί φέρει σοβαρά τραύματα στο κεφάλι ενώ βρίσκεται διασωληνωμένο στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου με την κατάσταση της υγείας του να είναι ιδιαίτερα κρίσιμη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο γονείς του παιδιού, όπως ορίζει ο νόμος σε τέτοιες καταστάσεις, συνελήφθησαν για αμέλεια ωστόσο με εισαγγελική παρέμβαση αφέθησαν ελεύθεροι και βρίσκονται στο πλευρό του 5χρονου. Υπενθυμίζεται ότι το μικρό αγόρι έπαιζε στο μπαλκόνι του σπιτιού του το οποίο βρίσκεται στον τρίτο όροφο πολυκατοικίας στον Μασταμπά και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έπεσε στο… κενό. Οι συνθήκες του ατυχήματος ερευνώνται από τις αστυνομικές αρχές.

Συγκινεί το μήνυμα παιδιών στη μητέρα τους που νοσηλεύεται στο ΑΧΕΠΑ

Ένα συγκινητικό μήνυμα προς τη μητέρα τους αλλά και σε ολόκληρη την κοινωνία στέλνουν τα παιδιά μιας ασθενούς με κορονοϊό, η οποία νοσηλεύεται στο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης. «Μαμά σ’ αγαπάμε» αναγράφεται στο πανό που σήκωσαν ο Γιώργος, η Δέσποινα και ο Ευγένης προκειμένου να δείξουν την αγάπη τους στη μαμά τους, η οποία είναι μακριά τους εξαιτίας της επιβαρυμένης κατάστασης της υγείας της και δεν μπορούν να την επισκεφθούν στο νοσοκομείο.

Η μητέρα των παιδιών, σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται στην κλινική COVID του ΑΧΕΠΑ την τελευταία εβδομάδα και τα παιδάκια της, προκειμένου να της δώσουν δύναμη για να τα καταφέρει και να γίνει καλά της ευχήθηκαν με αυτό τον πρωτότυπο τρόπο. Τα παιδιά συνεχίζουν να παραδίδουν μαθήματα, η ουσία μένει στο να είναι ανοιχτά τα μάτια και αυτιά της ψυχής όλων μας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις