Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – Εξ αναβολής: Ίδρωσε ο Παναθηναϊκός
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – Εξ αναβολής: Ίδρωσε ο Παναθηναϊκός

Σούπερ Λιγκ - Εξ αναβολής: Υπέταξε 1-0 τον Απόλλωνα Σμύρνης με γκολ από πέναλτι που “ανίχνευσε” ο VAR - Με 10 ολοκλήρωσε το ματς ο γηπεδούχος

Σούπερ ΛιγκΕξ αναβολής: Συνέχισε με νίκη ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» επικράτησαν 1-0 του Απόλλωνα Σμύρνης. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να είναι μαγκωμένες και προσπαθούν να βρουν τα πατήματα τους. Οι γηπεδούχοι δεν μπορεί να είχαν κατοχή, όμως δεν μπορούσαν να αναπτυχθούν σωστά και να γίνουν επικίνδυνοι για την εστία του Απόλλωνα.

Σε μία από τις λίγες φορές που οι “πράσινοι” απείλησαν τους φιλοξενούμενους κέρδισαν πέναλτι σε χέρι του Μπρούτσιτς (έπειτα από παρέμβαση του VAR). Στο 27’ ο Χατζηγιοβάνης «εξαργύρωσε» το δώρο του Κροάτη αμυντικού και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του, κάνοντας το 1-0. Στην συνέχεια δεν δυσκολεύτηκαν να διατηρήσουν το υπέρ τους σκορ και οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια, έχοντας το προβάδισμα.

Σούπερ Λιγκ – Εξ αναβολής: Το β’ ημίχρονο

Στο β’ μέρος, η «ελαφρά ταξιαρχία» μπήκε δυνατά και πίεσε ψηλά τον Παναθηναϊκό. Έκλεψε την μπάλα αρκετές φορές και έγινε επικίνδυνος μέσω αντεπιθέσεων. Οι «πράσινοι» δεν μπορούσαν να αντιδράσουν και κλείστηκαν πίσω για να αντεπεξέλθουν στην πίεση του Απόλλωνα. Δυσκολεύτηκε αρκετά και δεν μπόρεσε να ελέγξει τον ρυθμό. Έκαναν λίγες φάσεις και περιορίστηκαν στο να κρατήσουν ανέπαφη την εστία τους. Στο τελευταίο τέταρτο έγιναν ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα. Ενώ, έμειναν και με 10 παίχτες χάρη στην αποβολή του Μολό με δεύτερη κίτρινη κάρτα για ένα σκληρό μαρκάρισμα. Έτσι, συνέχισαν με νίκες στο πρωτάθλημα

Το φίλμ του αγώνα:

ΓΚΟΛ: Χατζηγιοβάνης 27’ (πεν)

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: Μολό 90’

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κουμπαράκης (Κυκλάδων), Βοηθοί: Μπουξμπάουμ (Ανατ. Αττικής), Καλαμπόκης (Αιτωλοακαρνανίας), VAR: Γκορτσίλας (Μακεδονίας)

Παναθηναϊκός (Λ. Μπολόνι): Διούδης, Ζαγαρίτης, Πούγγουρας (Καραγιάννης 77’), Σένκεφελντ, Μολό, Μαουρίσιο, Αλεξανδρόπουλος (Σερπέζης 57’), Σαβιέρ (Βιγιαφάνες 78’), Χατζηγιοβάνης, Καρλίτος, Μακέντα (Αϊτόρ 73’).

Απόλλων Σμύρνης (Γ. Παράσχος): Βέρχουλστ, Μπρούτσιτς, Λισγάρας, Ντομίνγκες, Μπαξεβανίδης (Λαγός 81’), Μπεντινέλι, Σλίβκα, Φερνάντεζ (Ιωαννίδης 46’), Τσαμπούρης, Τσιλούλης, Φατιόν (Κολ 74’).

Δείτε ακόμη:

Ο ΛεΜπρον Τζέιμς έχει τη μεγαλύτερη επιρροή στις εκλογές του 2020
Στον αέρα οι “κόκκινες” έδρες και οι “κόκκινες” προπονήσεις
Τα χρώματα του παραστρατιωτικού UVF στην εμφάνιση της Λίνφιλντ!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις