Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – Εξ αναβολής: Για το σερί
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – Εξ αναβολής: Για το σερί

Σούπερ Λιγκ - Εξ αναβολής: Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Απόλλωνα Σμύρνης στο ΟΑΚΑ (17:15, NOVA) με στόχο τη δεύτερη φετινή νίκη

Σούπερ Λιγκ – Εξ αναβολής: Δυνατή αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ! Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Απόλλωνα Σμύρνης στα πλαίσια της εμβόλιμης 2ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ. Οι «πράσινοι» έρχονται από την εκτός έδρας νίκη με 2-0 κόντρα στην Λαμία. Έκαναν μία καλή εμφάνιση, έπαιξαν επιθετικά και ακολούθησαν πιστά το πλάνο του Μπολόνι. Ο Διούδης απέκρουσε το πέναλτι των «κυανόλευκων» και στην συνέχεια το έργο τους ήταν πιο εύκολο. Έτσι κατάφεραν να πάρουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα. Μία νίκη που τόνωσε το ηθικό της ομάδας.

Απόψε οι “πράσινοι” θα προσπαθήσουν να πάρουν και δεύτερη νίκη για να χτίσουν ένα σερί. Σερί που θα τους επιτρέψει να ανελιχθούν στη βαθμολογία και να καλύψουν το όποιο κενό έχει δημιουργηθεί. Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν θα έχει στην διάθεση του τους Κουρμπέλη, Σάντσες, Χουανκάρ, Μαυρομάτης, Βέλεθ, Αγιούμπ, Χατζηθεοδωρίδης και Ιωαννίδης.

Σούπερ Λιγκ – Εξ αναβολής: Τέσσερις εκτός στον Απόλλωνα

Από την άλλη, ο Απόλλων Σμύρνης δεν τα κατάφερε κόντρα στον Ολυμπιακό και ηττήθηκε με 2-0. Άντεξε στο πρώτο ημίχρονο στην πίεση των «ερυθρόλευκων» και κράτησε ανέπαφη την εστία του, ενώ είχε και αυτός τις στιγμές του για κάποιο γκολ. Στο δεύτερο, ο Ολυμπιακός ανέβασε την απόδοση του και η «ελαφρά ταξιαρχία» δεν μπόρεσε να αντιδράσει. Είναι ένα ανταγωνιστικό σύνολο και μπορεί να κοντράρει τους αντιπάλους τους. Απόψε, θα επιδιώξουν να τα καταφέρουν κόντρα στον Παναθηναϊκό και να πάρουν μια σημαντική νίκη. Δεν υπολογίζονται οι Χουχούμης, Κότσαρης, Ντάουντα και Μουνιέ.

Δείτε ακόμη:

Το ευρωπαϊκό ταξίδι του Ολυμπιακού συνεχίζεται στο Μάντσεστερ
Τα χρώματα του παραστρατιωτικού UVF στην εμφάνιση της Λίνφιλντ!
Στα θύματα του κορωνοϊού προστίθεται και ο ερασιτεχνικός αθλητισμός!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις