Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Νίκος Δένδιας ενημέρωση: Συνάντηση με Συρίγο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νίκος Δένδιας ενημέρωση: Συνάντηση με Συρίγο

Νίκος Δένδιας ενημέρωση: Ο υπουργός Εξωτερικών θα αναφερθεί στις διπλωματικές πρωτοβουλίες για την αντιμετώπιση της τουρκικής παράνομης συμπεριφοράς

Νίκος Δένδιας ενημέρωση: Συνάντηση με τον εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας, Άγγελο Συρίγο θα πραγματοποιήσει σήμερα στις 7 μ.μ. ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, στο πλαίσιο της τακτικής ενημέρωσης των κοινοβουλευτικών κομμάτων για τα τρέχοντα ζητήματα εξωτερικής πολιτικής. Ο υπουργός Εξωτερικών θα αναφερθεί στις διπλωματικές πρωτοβουλίες για την αντιμετώπιση της τουρκικής παράνομης συμπεριφοράς και προκλητικότητας, στη συμφωνία με την Αλβανία για την παραπομπή του ζητήματος της οριοθέτησης των θαλασσίων ζωνών στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης, στην επίσκεψη του Ρώσου Υπουργού Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ και στα αποτελέσματα της τριμερούς συνάντησης Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Πέμπτη ο υπουργός πραγματοποίησε ενημέρωση των εκπροσώπων των κομμάτων της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Συνάντηση με Κυπριανό

Με τον γενικό γραμματέα του ΑΚΕΛ, Άντρο Κυπριανού, συναντήθηκε προ ολίγου, ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας. Όπως αναφέρει ο υπουργός σε ανάρτησή του στο twitter κατά τη διάρκεια της συνάντησης υπήρξε ενημέρωση για τις θέσεις του κόμματός του σχετικά με τις εξελίξεις στο Κυπριακό.

Δείτε ακόμα:

Επίκαιρη ερώτηση Τσίπρα προς Μητσοτάκη για τις αστικές συγκοινωνίες

Τηλεδιάσκεψη Μητσοτάκη με Πρυτάνεις των Πανεπιστημίων για τον προπηλακισμό στην ΑΣΟΕΕ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις