Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Serie A – αγωνιστικό: Γκραν-Γκινιόλ!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Serie A – αγωνιστικό: Γκραν-Γκινιόλ!

Serie A - αγωνιστικό: Η Λάτσιο σε ματσάρα γεμάτη ανατροπές πέρασε 4-3 από την έδρα της Τορίνο - Σπουδαία νίκη η Ρόμα, 2-0 τη Φιορεντίνα

Serie A – αγωνιστικό: Συναρπαστικό θέαμα στο Τορίνο. Η «Γκρανάτα» ηττήθηκε με 3-4 από την Λάτσιο. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να μπαίνουν δυνατά και να παίζουν επιθετικά. Στο 15’ η Λάτσιο κατάφερε να πάρει το προβάδισμα με τον Περέιρα. Όμως, η Τορίνο απάντησε πέντε λεπτά αργότερα με το γκολ του Μπρέμερ. Ενώ, στο 25’ πέρασαν μπροστά στο σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπελότι. Οι δύο ομάδες συνέχισαν να παίζουν επιθετικά και θα μπορούσαν να είχαν πετύχει κι’ άλλα γκολ.

Στο β’ μέρος, οι Λατσιάλι κατάφεραν να ισοφαρίσουν αμέσως, αφού στο 49’ ο Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς έκανε το 2-2. Το παιχνίδι μετατράπηκε σε ροντέο και οι δύο ομάδες κυνήγησαν τη νίκη. Στο 87’ ο Λούκιτς έκανε το 3-2. Όμως, η Λάτσιο έκανε την ανατροπή στις καθυστερήσεις. Στο 95’ ο Ιμόμπιλε έγραψε το 3-3 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Ενώ, ο Σαϊσέντο στο 98’ διαμόρφωσε το τελικό 3-4 και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.

Serie A – αγωνιστικό: Η μάχη της Ρώμης

Μεγάλη νίκη για την Ρόμα! Οι «τζιαλορόσι» νίκησαν 2-0 την Φιορεντίνα. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να μπαίνουν δυνατά και να κυνηγούν το γρήγορο γκολ. Το πέτυχαν τελικά στο 12’ με τον Σπινατσόλα να κάνει το 1-0.  Οι «βιόλα» προσπάθησαν να αντιδράσουν και έκαναν ευκαιρίες, όμως δεν μπορούσαν να παραβιάσουν την εστία του Μιράντε. Έτσι οι γηπεδούχοι οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια, έχοντας το προβάδισμα.

Στο β’ μέρος, οι δύο ομάδες έδωσαν αρκετές μάχες και πάλεψαν για να πάρουν τον έλεγχο. Ενώ, έκαναν αρκετές φάσεις εκατέρωθεν. Στο 70’ η Ρόμα αύξησε την διαφορά, με τον Βερετού να κάνει το 2-0. Η Φιορεντίνα προσπάθησε να αντιδράσει χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία. Μάλιστα, ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 10 παίχτες χάρη στην αποβολή του Μαρτίνεζ στο 88’. Έτσι, η Ρόμα πήρε τους πολυπόθητους τρεις βαθμούς.

Στα άλλα παιχνίδια της ημέρας, η Ουντινέζε ηττήθηκε 1-2 από την Μίλαν (Ντε Πολ 48’ (πεν) – Κεσί 18’, Ιμπραΐμοβιτς 83’). Η Σασσουόλο νίκησε 2-0 την Νάπολι εκτός έδρας (Λοκατέλι 59’ (πεν), Γκόμεζ 95’). Η Σπέτσια ηττήθηκε 1-4 από την Γιουβέντους (Πομπέγκα 32’ – Μοράτα 14’, Ρονάλντο 59’,76’ (πεν), Ραμπιό 67’). Ενώ, Σαμπντόρια και Τζένοα έμειναν ισόπαλες στο 1-1 (Τζάνκτο 23’ – Σκαμάτσα 28’).

Δείτε ακόμη:

Με αέρα… Μπόλονι, διπλό 2-0 στη Λαμία ο Παναθηναϊκός
Άνοστο 1-1 στο “Πανθεσσαλικό” για Βόλο και Λάρισα
Μεγάλο διπλό ο ΠΑΣ Γιάννινα 2-0 στο Περιστέρι

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις