Μπάσκετ – Ευρωλίγκα: Κανένα εναλλακτικό πλάνο

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπάσκετ – Ευρωλίγκα: Κανένα εναλλακτικό πλάνο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Μπάσκετ - Ευρωλίγκα: Για την Πέμπτη η σύσκεψη της διοίκησης της λίγκας με τους υπεύθυνους των εγχώριων λιγκών μέσω τηλεδιάσκεψης

02.11.2020 | 22:41

ΜπάσκετΕυρωλίγκα: Δεν σκέφτεται την διακοπή των διοργανώσεων της (Euroleague-Eurocup) η Ευρωλίγκα. Οι διοργανωτές αναμένεται να συναντηθούν με τους υπεύθυνους των εγχώριων λιγκών. Θυμίζουμε, η εν λόγω συνάντηση θα γίνει την Πέμπτη μέσω τηλεδιάσκεψης. Μάλιστα, η Ευρωλίγκα έσπευσε να το επιβεβαιώσει με δηλώσεις του επιχειρησιακού διευθυντή της, ο οποίος τόνισε, πως δεν θα υπάρξει κάποια αλλαγή ή διακοπή των ευρωπαϊκών διοργανώσεων λόγω πανδημίας.

Το σίγουρο είναι, πως θα κριθούν πολλά στην συγκεκριμένη τηλεδιάσκεψη. Οι απόψεις διίστανται, όμως οι υπεύθυνοι της Ευρωλίγκας είναι κάθετοι στο να μην υπάρξει διακοπή των διοργανώσεων της. Μένει μόνο να δούμε πως θα εξελιχθεί η συνάντηση και τι θα αποφασιστεί. Αν και είναι ολοφάνερο πως ουδείς ξέρει που βαδίζει αυτή την ώρα η διοργάνωση.

Μπάσκετ – Ευρωλίγκα: Την Πέμπτη το teleconference

Από την πλευρά της Ευρωλίγκας, ο Έντουαρτ Σκοτ δήλωσε: «Ως μέρος των τακτικών δραστηριοτήτων της, η EuroLeague πραγματοποιεί συχνές συνομιλίες, ομάδες εργασίας και συναντήσεις με πολλούς ενδιαφερόμενους». Ενώ στην συνέχεια, πρόσθεσε: «Προκειμένου να αποφευχθούν λανθασμένες φήμες, κλήθηκε η τηλεδιάσκεψη η οποία θα πραγματοποιηθεί αυτήν την εβδομάδα με τα εγχώρια πρωταθλήματα, έχοντας ως στόχο να μοιραστούμε και να συντονίσουμε πληροφορίες με τις ομάδες που παίρνουν μέρος στην EuroLeague και στο EuroCup, ώστε να μπορέσουμε όλοι μαζί να σχεδιάσουμε καλύτερα τις επόμενες εβδομάδες και μήνες». Κλείνοντας τις δηλώσεις του, ανέφερε: «Δεν υπάρχει πλάνο για εναλλακτικό format της διοργάνωσης όπως φημολογείται τις τελευταίες ημέρες».

Δείτε ακόμη:

Ο ΛεΜπρον Τζέιμς έχει τη μεγαλύτερη επιρροή στις εκλογές του 2020
Με Νεντελτσιάρου, Σάκχοφ η ΑΕΚ 2-1 ανατροπή με ΟΦΗ
Γίνε Άρης να… τριποντάρεις, 1-0 τον Αστέρα Τρίπολης
Exit mobile version