Σον Κόνερι – Τζέιμς Μποντ: Οι καλύτεροι, υποκλίνονται στον… καλύτερο

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σον Κόνερι – Τζέιμς Μποντ: Οι καλύτεροι, υποκλίνονται στον… καλύτερο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Σον Κόνερι - Τζέιμς Μποντ: Οι τρεις επιτυχημένοι Τζέιμς Μποντ, Ρότζερ Μουρ, Πιρς Μπρόσναν και Ντάνιελ Κρεγκ, αποτίουν φόρο τιμής στον Σον Κόνερι που "έφυγε" χθες.

01.11.2020 | 14:23

Σον Κόνερι – Τζέιμς Μποντ: Τον δικό τους φόρο τιμής στον θρυλικό Σον Κόνερι που πέθανε χθες σε ηλικία 90 ετών, απέτισαν οι τρεις πιο επιτυχημένοι διάδοχοί του στον ρόλο του Τζέιμς Μποντ, Ρότζερ Μουρ, Πιρς Μπρόσναν και Ντάνιελ Κρεγκ.

“Πόσο ασύλληπτα λυπηρό το να μαθαίνουμε τον θάνατο του Sir Sean Connery. Αυτός και ο Roger ήταν φίλοι για πολλές δεκαετίες και ο Ρότζερ πάντα έλεγε ότι ο Sean ότι ο κορυφαίος James Bond όλων των εποχών”, γράφει σε μήνυμα στο twitter η οικογένεια του Ρότζερ Μουρ.

Πιρς Μπρόνσαν

“Sir Sean Connery ήσουν ο αγαπημένος μου James Bond ως παιδί, αλλά και ως άνδρα, που ενσάρκωσε τον ρόλο. Δημιούργησες ένα κινηματογραφικό μεγαλείο, που θα ζει για πάντα, Άνοιξες τον δρόμο για όλους εμάς, που ακολουθήσαμε τα ίχνη σου. Ήσουν τεράστιος με κάθε τρόπο, και ως ηθοποιός και ως άνθρωπος και αυτό θα μείνει έτσι για πάντα. Σε αγάπησε πολύ ο κόσμος και θα του λείψεις. Αναπαύσου εν ειρήνη”, έγραψε στο Instagram o Πιρς Μπρόνσαν.

Ντάνιελ Κρεγκ

“Με μεγάλη μου λύπη έμαθα για τον θάνατο ενός από τους σπουδαιότερους ηθοποιούς του κινηαμτογράφου. Ο Sir Sean Connery θα μείνει για πάντα στη μνήμη μας ως ο James Bond και όχι μόνο. Χαρακτήρισε μια ολόκληρη εποχή με το στο στιλ του. Η γοητεία του στην οθόνη μπορεί να μετρηθεί μόνο με… μεγκαβάτ. Θα συνεχίσει να επηρεάζει τους ηθοποιούς και τους δημιουργούς ταινιών για πολλά χρόνια ακόμη. Οι σκέψεις μου είναι με την οικογένειά του και τους αγαπημένους του. Όπου κι αν είναι, ελπίζω να υπάρχει ένα γήπεδο γκολφ”, δήλωσε ο Ντάνιελ Κρεγκ.

Exit mobile version