Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Επικήρυξη 100.000 – ΑΣΟΕΕ: Το αιχμηρό σχόλιο της Ακρίτα
ΕΛΛΑΔΑ

Επικήρυξη 100.000 – ΑΣΟΕΕ: Το αιχμηρό σχόλιο της Ακρίτα

Επικήρυξη 100.000 - ΑΣΟΕΕ:Η δημοσιογράφος καυτηριάζει το γεγονός ότι αντίστοιχη απόφαση δεν έχει παρθεί για τον καταζητούμενο Χρήστο Παππά

Επικήρυξη 100.000 – ΑΣΟΕΕ: Με μια ιδιαιτέρως αιχμηρή ανάρτηση έσπευσε να σχολιάσει την επικήρυξη των δραστών της επίθεσης στον Πρύτανη της ΑΣΟΕΕ από τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, η Έλενα Ακρίτα.

“Τον Παππά δεν θα τον επικηρύξει, δεν είναι τέτοιος άνθρωπος”, σχολιάζει σκωπτικά η Έλενα Ακρίτα στην ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook με αφορμή την απόφαση επικήρυξης των δραστών της επίθεσης στον Πρύτανη της ΑΣΟΕΕ.

Με 100.000 ευρώ επικηρύχθηκαν οι δράστες

Τα υπουργεία Προστασίας του Πολίτη και Οικονομικών προχώρησαν στην επικήρυξη με χρηματική αμοιβή 100.000 ευρώ των δραστών της τραμπούκικης επίθεσης κατά του πρύτανη της ΑΣΟΕΕ που σόκαρε όλη την Ελλάδα. Η αμοιβή απευθύνεται σε οποιονδήποτε παράσχει στοιχεία και πληροφορίες για τον προπηλακισμό του πρύτανη της ΑΣΟΕΕ Δημήτρη Μπουραντώνη.

Η επίθεση προκάλεσε και την παρέμβαση του Εισαγγελέα. Την έρευνα θα διενεργήσει η Κρατική Ασφάλεια και στο πλαίσιο αυτής θα διερευνηθεί αν έχουν τελεστεί αξιόποινες πράξεις όπως παράνομη βία, διακεκριμένες φθορές και διατάραξη κοινής ειρήνης.

Δείτε ακόμη
Η πρόταση Συρίγου για τα ΑΕΙ – Μετά τη φρικτή επίθεση στον Μπουραντώνη
Η Γκαρά (ΣΥΡΙΖΑ) αντιδρά στην επικήρυξη δραστών της επίθεσης στον πρύτανη της ΑΣΟΕΕ
Ακρίτα: Αλλιώς ο κορονοϊός σε μια βιλάρα με πισίνα και αλλιώς σε ένα δυάρι
κρίτα κατά Πατούλη:”Αφού δεν μαζεύεται μόνος του, μαζέψτε τον εσείς, κύριε Μητσοτάκη”

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις