Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Serie A – αγωνιστικό: Γκέλα η Ιντερ
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Serie A – αγωνιστικό: Γκέλα η Ιντερ

Serie A - αγωνιστικό: Εφερε 2-2 με την Πάρμα και έχασε έδαφος στο κυνήγι της Μίλαν - Γύρισε το φύλλο στην Αταλάντα, 2-1 την Κροτόνε εκτός

Serie A – αγωνιστικό: Στραβοπάτημα για την Ίντερ. Οι «νερατζούρι» έμειναν ισόπαλοι στο 2-2 κόντρα στην Πάρμα. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να μπαίνουν δυνατά και να προσπαθούν να πάρουν τον έλεγχο. Έκαναν φάσεις εκατέρωθεν, όμως δεν κατάφεραν να πετύχουν κάποιο γκολ πριν την ανάπαυλα.

Στο β’ μέρος, η Πάρμα άνοιξε το σκορ αμέσως. Στο 46’ ο Ζερβίνιο έκανε το 0-1.  Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να πιέζουν και κατάφεραν να διπλασιάσουν τα τέρματα τους. Στο 62’ ο Ζερβίνιο με δεύτερο προσωπικό του γκολ έκανε το 0-2. Η απάντηση ήταν άμεση από την Ίντερ, αφού δύο λεπτά αργότερα ο Μπρόζοβιτς μείωσε σε 1-2. Οι γηπεδούχοι ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοση τους και κυνήγησαν το γκολ της ισοφάρισης. Στο 92’ το κατάφεραν με τον Γιάνγκ να σημειώνει το τελικό 2-2. Έτσι, οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Serie A – αγωνιστικό: Η Αταλάντα

Επιστροφή στις νίκες για την Αταλάντα. Οι Μπεργκαμίστι νίκησαν 2-1 την Κροτόνε εκτός έδρας. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να μπαίνουν με πατημένο το γκάζι. Έκαναν φάσεις και κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα. Στο 26’ ο Μουριέλ έκανε το 0-1. Η Αταλάντα συνέχισε να κυριαρχεί και στο 38’ ο Μουριέλ με δεύτερο προσωπικό του γκολ έκανε το 0-2. Η απάντηση ήταν άμεση από την Κροτόνε, αφού δύο λεπτά αργότερα μείωσε με γκολ του Σίμι. 

Στο β’ μέρος, οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να έχουν τον έλεγχο. Έπαιξαν εξίσου επιθετικά και κυνήγησαν κι’ άλλα γκολ, όμως δεν μπορούσαν να τελειώσουν σωστά τις φάσεις, που έκαναν. Οι γηπεδούχοι άντεξαν στην πίεση αλλά δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν προβλήματα στην Αταλάντα και το αποτέλεσμα έμεινε ως έχει.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας η Μπολόνια νίκησε 3-2 την Κάλιαρι (Μπάροου 45’,56’, Σοριάνο 52’ – Ζοάο Πέδρο 15’, Σιμεόνε 47’).

Δείτε ακόμη:

Στον επόμενο τόνο, η ώρα ΠΑΟΚ θα είναι: PABLO GARCIA!
Εκτός ΠΑΟ ο Σάικς, στην αγορά για “άσο” ο εξάστερος
“Προετοιμαζόμουν ως επαγγελματίας και περίμενα αυτή τη μέρα”

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις