Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – 7η αγωνιστική: Αετοπαγίδες!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – 7η αγωνιστική: Αετοπαγίδες!

Σούπερ Λιγκ - 7η αγωνιστική: Η ΑΕΚ υποδέχεται τον επικίνδυνο ΟΦΗ και ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται στο Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό - Τον Αστέρα Τρίπολης υποδέχεται ο Αρης

Σούπερ Λιγκ7η αγωνιστική: Με τρεις αναμετρήσεις συνεχίζεται η 7η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΟΦΗ σε ένα αμφίρροπο παιχνίδι. Οι «κιτρινόμαυροι» έφυγαν νικητές από τα Γιάννενα κόντρα στον ΠΑΣ. Δεν έπιασαν υψηλά στάνταρ, όμως κατάφεραν να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα. Την Πέμπτη υποδέχτηκαν την Λέστερ και ηττήθηκαν με 1-2. Το αποτέλεσμα τους αφήνει πικρή γεύση, αφού θα μπορούσαν να είχαν πετύχει κάτι παραπάνω. Απόψε, θα επιδιώξουν να πάρουν τη νίκη κόντρα στους Κρητικούς. Δεν υπολογίζονται οι Τσιγκρίνσκι, Αλμπάνης, Σιμόες, Σιμάνσκι και Γκαρσία.

Από την άλλη, ο ΟΦΗ έρχεται από την ήττα με 1-0 κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Δεν έκανε κακή εμφάνιση, όμως τόσο οι απουσίες όσο και το γεγονός ότι έμεινε με 10 παίχτες του κόστισαν τους βαθμούς. Είναι ένα ανταγωνιστικό σύνολο και θα επιδιώξουν να πάρουν ότι καλύτερο μπορούν με την ΑΕΚ. Δεν υπολογίζονται οι Σελίμοβιτς, Ναμπί, Σαρδινέρο, Γιαννούλης, Νέιρα, Βούρος, Σολίς, Βαζ, Σόουζα και Τσιλιανίδης.

Σούπερ Λιγκ – 7η αγωνιστική: Στο Αγρίνιο

Αμφίρροπο παιχνίδι και στο Αγρίνιο. Ο Παναιτωλικός αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ. Τα «καναρίνια» ηττήθηκαν 2-0 από τον Ατρόμητο. Δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν και επέτρεψαν στους Περιστεριώτες να φτάσουν στην επικράτηση. Αποχώρησε ο Χάβος και την θέση του πήρε ο Λουτσιάνο. Απόψε, θα προσπαθήσουν να πετύχουν την πρώτη τους νίκη στην σεζόν. Δεν υπολογίζονται οι Ταχάρ, Μάζουρεκ, Τζανακάκης, Ματσόλα, Μεντίνα και Αρσούρα.

Από την άλλη, ο ΠΑΟΚ δεν αγωνίστηκε την προηγούμενη εβδομάδα λόγω των μαζεμένων ευρωπαϊκών αγώνων. Την Πέμπτη αποχώρησε με την λευκή ισοπαλία από την Γρανάδα. Έπαιξαν καλά και θα μπορούσαν να είχαν πάρει τη νίκη. Απόψε, θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν τα προβλήματα του Παναιτωλικού και να πάρουν τη νίκη στο ντεμπούτο του Πάμπλο Γκαρσία στο τιμόνι της ομάδας. Δεν υπολογίζεται μόνο ο Μιχάι.

Σούπερ Λιγκ – 7η αγωνιστική: Με απουσίες και κρούσματα ο Αρης

Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση και στο «Κλ. Βικελίδης». Ο Άρης αντιμετωπίζει τον Αστέρα Τρίπολης. Οι «κίτρινοι» δεν αγωνίστηκαν την περασμένη εβδομάδα καθώς ανακοινώθηκε, πως υπήρχαν 10 κρούσματα κορωνοϊού. Στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι τους επικράτησαν 1-0 του Απόλλωνα Σμύρνης. Η τύχη του σημερινού παιχνιδιού κρεμόταν από μια κλωστή, ωστόσο αποφασίστηκε να διεξαχθεί κανονικά. Θα επιδιώξουν να συνεχίσουν τις νίκες παρά τα αγωνιστικά προβλήματα. Δεν υπολογίζονται οι Ρόουζ και Σάσα, ενώ τα ονόματα των κρουσμάτων δεν έχουν γίνει γνωστά.

Από την άλλη, ο Αστέρας επικράτησε του ΟΦΗ με 1-0. Έκανε μια καλή εμφάνιση, εκμεταλλεύτηκε τα προβλήματα των Κρητικών και πήρε τη νίκη. Απόψε, στοχεύει να κάνει το ίδιο και με τον Άρη. Δεν υπολογίζονται οι Λ. Φερνάντεθ, Αντζούλας και Αλί Μπαμπά.

Δείτε ακόμη:

Με αέρα… Μπόλονι, διπλό 2-0 στη Λαμία ο Παναθηναϊκός
Άνοστο 1-1 στο “Πανθεσσαλικό” για Βόλο και Λάρισα
Μεγάλο διπλό ο ΠΑΣ Γιάννινα 2-0 στο Περιστέρι

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις