Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μπουντεσλίγκα – αγωνιστικό: Ακόμα μετράνε γκολ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπουντεσλίγκα – αγωνιστικό: Ακόμα μετράνε γκολ

Μπουντεσλίγκα - αγωνιστικό: Η Λεβερκούζεν διέλυσε 4-2 εκτός έδρας τη Φράιμπουργκ με εμφάνιση όνειρο - Ισοπαλία 1-1 για Χέρτα και Βόλφσμπουργκ

Μπουντεσλίγκα – αγωνιστικό: Έβρεξε γκολ στο «Σβάρτσβαλντ Στάντιον». Η Φράιμπουργκ ηττήθηκε με 2-4 από την Λεβερκούζεν. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά και έπιασαν στον ύπνο τις «ασπιρίνες». Στο 3’ ο Χόλερ έκανε το 1-0 και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του. Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και πίεσαν για την ισοφάριση. Στο 29’ ο Αλάριο έφερε το παιχνίδι στα ίσα με γκολ του Αλάριο. Δεν σταμάτησαν όμως εκεί, αφού συνέχισαν να πιέζουν την Φράιμπουργκ. Μάλιστα, πέρασαν μπροστά στο σκορ λίγο πριν την ανάπαυλα. Στο 42’ ο Αλάριο με δεύτερο προσωπικό του γκολ έκανε το 1-2.

Στο β’ μέρος, οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να έχουν τον έλεγχο και αύξησαν την διαφορά του σκορ. Στο 64’ ο Αμίρι έκανε το 1-3. Η Φράιμπουργκ το μόνο που κατάφερε να κάνει, ήταν να μειώσει στο 72’ με τον Πέτερσον. Οι «ασπιρίνες» είχαν απάντηση και τέσσερα λεπτά αργότερα ο Ταχ έκανε το το τελικό 2-4. Έτσι, πήραν μια σημαντική νίκη.

Μπουντεσλίγκα – αγωνιστικό: “Χ”ωρίς νικητή Χέρτα και Βόλφσμπουργκ 

Μονότονο παιχνίδι στο Βερολίνου. Χέρτα και Βόλφσμπουργκ έμειναν ισόπαλες στο 1-1. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να μπαίνουν δυνατά και να ανοίγουν αμέσως το σκορ. Στο 6’ ο Κούνχα έκανε το 1-0. Η Βόλφσμπουργκ δεν πτοήθηκε και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 20’ με γκολ του Μπακού. Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, αφού οι δύο ομάδες κλείστηκαν και δεν απείλησαν η μία την άλλη. Έτσι, οδηγήθηκαν ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Στο β’ μέρος, η Χέρτα ανέβασε τον ρυθμό της  και πίεσε τους φιλοξενούμενους. Έκανε φάσεις και θα μπορούσε να είχε ευκαιρίες να πάρει το προβάδισμα. Όμως, δεν μπορούσε να τις αξιοποιήσει. Από την άλλη, η Βόλφσμπουργκ περιορίστηκε σε έναν παθητικό ρόλο και είχε ως στόχο να μην δεχτεί γκολ. Έτσι, οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Δείτε ακόμη:

Με αέρα… Μπόλονι, διπλό 2-0 στη Λαμία ο Παναθηναϊκός
Άνοστο 1-1 στο “Πανθεσσαλικό” για Βόλο και Λάρισα
Μεγάλο διπλό ο ΠΑΣ Γιάννινα 2-0 στο Περιστέρι

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις