Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Κάιλι Τζένερ ινστα: Η μεταμόρφωσή της σε κατακόκκινη Power Ranger
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Κάιλι Τζένερ ινστα: Η μεταμόρφωσή της σε κατακόκκινη Power Ranger

Κάιλι Τζένερ ινστα: Η πιο νέα και διάσημη Αμερικανίδα δισεκατομμυριούχος για το 2020, διαθέτει πάντα την πιο σέξι έμπνευση στις μεταμφιέσεις της

Κάιλι Τζένερ ινστα: Μία ακόμη εκρηκτική επιλογή, τηρώντας το έθιμο του Halloween, έκανε και φέτος η Κάιλι Τζένερ. Η 22χρονη Αμερικανίδα δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας και ριάλιτι σταρ που βρίσκεται στην πρώτη θέση της λίστας Forbes ανάμεσα στις διασημότητες με τα υψηλότερα κέρδη για το 2020, μεταμφιέστηκε σε Κόκκινη Power Ranger για την παραμονή του Halloween.

Στο βίντεο που μοιράστηκε στον Instagram, εμφανίζονται μαζί της και οι φίλες της που επέλεξαν ανάλογα κοστούμια σε όλη τη χρωματική παλέτα των γνωστών σούπερ ηρώων. Οι Halloween μεταμφιέσεις της Κάλι Τζένερ τα τελευταία χρόνια ανταγωνίζονται σε σέξι έμπνευση: από Νύφη του Chucky, Άγγελος της Victoria Secret μέχρι Barbie, λαγουδάκι του Playboy και Ariel.

Halloween και κορονοϊός

Φέτος το Halloween θα είναι πολύ διαφορετικό στις χώρες που το γιορτάζουν. Σε πολλές περιοχές απαγορεύτηκε το καθιερωμένο «trick or treat» των παιδιών αλλά και τα πάρτι μεταμφιεσμένων. Ωστόσο, πολλά σπίτια τα στόλισαν για να μπουν στο κλίμα των ημερών και να νιώσουν οι άνθρωποι λίγο καλύτερα. Κολοκύθες, μάγισσες, φαντάσματα, αράχνες και πολλά ζαχαρωτά έχουν την τιμητική τους, όπως κάθε χρόνο στις 31 Οκτωβρίου.

Ένα σπίτι όμως πήγε την τρομακτική διακόσμηση σε άλλο επίπεδο. Το θέμα που επέλεξε ήταν το απόλυτο θέμα του 2020: ο κορονοϊός. Και τι πιο τρομακτικό από έναν φονικό, μεταδοτικό ιό; Μια χρήστης του Twitter μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες από την απίστευτη διακόσμηση, που έγινε αμέσως viral.

https://twitter.com/Ch3fDanie/status/1320826930397126656

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις