Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / The Bachelor αποχώρηση (30/10): Ποια κοπέλα δεν κατάφερε να κερδίσει την καρδιά του Παναγιώτη
LIFESTYLE

The Bachelor αποχώρηση (30/10): Ποια κοπέλα δεν κατάφερε να κερδίσει την καρδιά του Παναγιώτη

The Bachelor αποχώρηση (30/10): Αυτή είναι η κοπέλα που δεν κατάφερε να κερδίσει την καρδιά του Παναγιώτη

The Bachelor αποχώρηση (30/10): Μια ακόμα κοπέλα αποχώρησε από το ”The Bachelor” το βράδυ της Παρασκευής 30/10 σε μια ακόμη Τελετή των Ρόδων. Μετά από μια εβδομάδα με έντονους καβγάδες και τσακωμούς, με τις κόντρες των κοριτσιών να φτάνουν στα άκρα, έφτασε η στιγμή της αποχώρησης.

Από την αρχή ο Παναγιώτης δήλωσε ότι θα είναι μια δύσκολη αποχώρηση, καθώς τα κορίτσια έχουν λιγοστέψει και με τα περισσότερα ο Έλληνας Bachelor έχει δεθεί αρκετά. Χθες ήρθε η ώρα της Χριστίνας να αποχωρήσει, καθώς ο Παναγιώτης Βασιλάκος έχει αναφέρει πολλές φορές ότι δεν τον άφησε να καταλάβει τα πραγματικά της συναισθήματα.

Χαμός στο cocktail party

Ο κακός χαμός έγινε και στο cocktail party του “The Bachelor”. Συγκεκριμένα, η Νικολέττα αποκάλυψε στην Αντζελίνα ότι η Μαρίνα την αποκάλεσε “Φτωχάντζα”, με αποτέλεσμα η ίδια, αλλά και τα υπόλοιπα κορίτσια  να γίνουν έξαλλες μαζί της. Μάλιστα, ο Παναγιώτης Βασιλάκος πληροφορήθηκε το γεγονός και κάλεσε ιδιαιτέρως την Μαρίνα για να μιλήσουν. Η κοπέλα δικαιολογήθηκε και ξέσπασε σε κλάματα μπροστά στον περιζήτητο εργένη και στη συνέχεια ξεκίνησε να τον φιλάει. Τότε ανέλαβε δράση η Αντζελίνα, η οποία τραβώντας την Μαρίνα από το χέρι την απομάκρυνε από τον Παναγιώτη προκειμένου να περάσει αυτή χρόνο μαζί του.

Έναν καβγά δίχως προηγούμενο είχαν τα κορίτσια του “Bachelor” στο επεισόδιο της Πέμπτης (29/10). Συγκεκριμένα, ο τσακωμός έγινε ανάμεσα στη Μαρίνα και την Αντεζλίνα, οι οποίες μάλιστα πιάστηκαν στα χέρια. Όλα ξεκίνησαν όταν τελείωσε το αγώνισμα των κοριτσιών και η Αντζελίνα φώναζε στη Μαρίνα να κλάψει, επειδή δεν την διάλεξε ο Παναγιώτης για ατομικό ραντεβού και επέλεξε τη Νικόλ. Η Μαρίνα που ήταν φορτισμένη συναισθηματικά, ξέσπασε κατά της Αντζελίνας που την προκαλούσε με ειρωνικό ύφος και της απάντησε με άσχημο τρόπο, λέγοντάς της, παράλληλα, πως τουλάχιστον η ίδια σπουδάζει. Όταν η Μαρίνα έφυγε τρέχοντας και κλείστηκε σε ένα δωμάτιο για να ηρεμήσει, η Αντζελίνα την κυνήγησε και προσπαθούσε με το ζόρι να ανοίξει την πόρτα για να συνεχίσει τον καβγά με τη Μαρίνα.

Σε εκείνο το σημείο ήταν που οι δύο παίκτριες του ριάλιτι του Alpha έσπρωξαν η μία την άλλη. Αργότερα, ο καβγάς συνεχίστηκε όταν όλα τα κορίτσια ήταν μαζεμένα στον κήπο και, εκεί, ξέσπασε άλλη μία διαμάχη ανάμεσα στα δύο κορίτσια με την Αντζελίνα να είναι έτοιμη να λούσει με το ποτό της τη Μαρίνα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις