Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Serie A – προαναγγελία: Ματιές στην κορυφή
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Serie A – προαναγγελία: Ματιές στην κορυφή

Serie A - προαναγγελία: Η Ιντερ φιλοξενεί την Πάρμα - Η Αταλάντα θα επιδιώξει να βάλει στοπ στον κατήφορο αντιμετωπίζοντας την Κροτόνε

Serie A – προαναγγελία: Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις στην Serie A. Η Ίντερ υποδέχεται την Πάρμα στο «Τζουζέπε Μεάτσα». Οι «νερατζούρι» έρχονται από την εκτός έδρας νίκη με 2-0 κόντρα στην Τζένοα και βρίσκονται στο -3 από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και την μεγάλη τους αντίπαλο Μίλαν. Μεσοβδόμαδα έμειναν ισόπαλοι στο 0-0 κόντρα στην Σαχτάρ. Έκαναν μία καλή εμφάνιση και θα μπορούσαν να είχαν σκοράρει, ενώ είχαν και δύο δοκάρια. Απόψε, στοχεύουν στη νίκη, που θα τους τονώσει το ηθικό.

Από την άλλη, η Πάρμα έμεινε ισόπαλη στο 2-2 κόντρα στην Σπέτσια. Αιφνιδιάστηκε από τους νεοφώτιστους και βρέθηκε να χάνει με 0-2. Όμως, κατάφερε να ανταπεξέλθει και να φέρει το παιχνίδι στα ίσια. Στο κύπελλο επικράτησε εύκολα της Πεσκάρα και πέρασε στην επόμενη φάση. Δεν έχει κάνει καλό ξεκίνημα και θα επιδιώξει να πάρει μια σημαντική νίκη κόντρα στην Ίντερ.

Serie A – προαναγγελία: Ψάχνει ανάκαμψη η Αταλάντα

Η Κροτόνε αντιμετωπίζει την Αταλάντα. Οι γηπεδούχοι έρχονται από την βαριά ήττα με 4-2 από την Κάλιαρι. Δεν μπόρεσαν να περιορίσουν την αντίπαλο τους. Επιθετικά ή εικόνα τους ήταν καλύτερη.  Έχουν κάνει ένα πολύ κακό ξεκίνημα και δεν έχουν κάνει κάποια νίκη. Απόψε, θα επιδιώξουν να πάρουν την πρώτη τους νίκη. Από την άλλη, η Αταλάντα έρχεται από την ήττα με 1-3 από την Σαμπντόρια, αφού έκανε μια πολύ κακή εμφάνιση. Μεσοβδόμαδα ήρθε ισόπαλη στο 2-2 κόντρα στον Άγιαξ. Βρέθηκε πίσω με δύο γκολ διαφορά, όμως κατάφερε να αντιδράσει και έτσι πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας. Απόψε,  θα προσπαθήσει να επιστρέψει στις νίκες.

Στο άλλο παιχνίδι του προγράμματος η Μπολόνια υποδέχεται την Κάλιαρι.

Δείτε ακόμη:

Στον επόμενο τόνο, η ώρα ΠΑΟΚ θα είναι: PABLO GARCIA!
Εκτός ΠΑΟ ο Σάικς, στην αγορά για “άσο” ο εξάστερος
“Προετοιμαζόμουν ως επαγγελματίας και περίμενα αυτή τη μέρα”

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις