Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – 7η αγωνιστική: Τα φώτα στη Λαμία
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – 7η αγωνιστική: Τα φώτα στη Λαμία

Σούπερ Λιγκ - 7η αγωνιστική: Ο Παναθηναϊκός του Μπόλονι δοκιμάζεται από τον κακό του δαίμονα - Με Απόλλωνα ο Ολυμπιακός, ντερμπάρα στο Βόλο!

Σούπερ Λιγκ7η αγωνιστική: Με τέσσερις αναμετρήσεις ανοίγει η αυλαία για την 7η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Απόλλωνα Σμύρνης. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν αγωνίστηκαν την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στον ΠΑΟΚ λόγω των μαζεμένων ευρωπαϊκών υποχρεώσεων. Την Τρίτη αποχώρησαν ηττημένοι από το «Ντραγκάο» κόντρα στην Πόρτο (2-0). Απόψε, θέλουν να συνεχίσουν τις νίκες στο πρωτάθλημα. Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν υπολογίζει τους Καμαρά, Σουντανί, Μπα, Ραφίνια, Τζολάκη, Σουρλή και Βρουσάι.

Από την άλλη, ο Απόλλωνας δεν αγωνίστηκε την περασμένη εβδομάδα λόγω θετικών κρουσμάτων κορωνοϊού. Στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι ηττήθηκε με 1-2 από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Απόψε, θα πρέπει να βελτιώσει την εικόνα του για να κοντράρει τους Πειραιώτες. Δεν υπολογίζονται οι Χουχούμης, Κότσαρης, Τσαμπούρης, Ντάουντα, Πατράλης, Καραγκούνης και Ράιλι.

Σούπερ Λιγκ – 7η αγωνιστική: Λαμία και Παναθηναϊκός

Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση στην Λαμία. Οι «κυανόλευκοι» υποδέχονται τον Παναθηναϊκό. Οι γηπεδούχοι δεν αγωνίστηκαν την περασμένη εβδομάδα λόγω θετικών κρουσμάτων στην αντίπαλη ομάδα. Εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός, αφού ο νέος τεχνικός της ομάδας είχε χρόνο να δουλέψει με την ομάδα του. Στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι έμειναν ισόπαλοι με τον Παναιτωλικό στο 0-0. Απόψε, θέλουν να πάρουν την πρώτη τους νίκη. Δεν υπολογίζονται οι Χατζηστραβός, Βασιλακάκης, Βασιλόγιαννης, Νιάσε, Προβυδάκης και Σούλης.

Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός έχασε τη νίκη μέσα από τα χέρια του κόντρα στον Βόλο (1-1). Υπάρχει ένταση στην ομάδα λόγω του κακού ξεκινήματος και απόψε είναι επιτακτική ανάγκη η νίκη. Δεν υπολογίζονται οι Μπουζούκης, Χουανκάρ, Μαυρομάτης, Βέλθ, Αγιούμπ, Αντονίτο, Χατζηθεοδωρίδης και Ιωαννίδης.

Σούπερ Λιγκ – 7η αγωνιστική: ‘Εl Thessaliko’

Μεγάλο ντέρμπι στο «Πανθεσσαλικό». Ο Βόλος υποδέχεται την Λάρισα στο κλασικό ντέρμπι του κάμπου! Οι γηπεδούχοι έρχονται από την ισοπαλία με 1-1 κόντρα στον Παναθηναϊκό. Έσωσε τον βαθμό στο τέλος του αγώνα και μάλλον ικανοποιημένος θα πρέπει να είναι από το αποτέλεσμα. Απόψε, θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες. Δεν υπολογίζονται οι Τέκιο, Τσοκάνης, Περέα και Γέντρισεκ. Από την άλλη, η Λάρισα δεν αγωνίστηκε την προηγούμενη αγωνιστική λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού στον Άρη. Στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι της ηττήθηκε με 1-3 από τον Αστέρα Τρίπολης χωρίς να μπορέσει να πετύχει κάτι. Απόψε, θέλουν την πρώτη τους νίκη στην σεζόν. Δεν υπολογίζονται οι Τρούγιτς και Γκαζάλ.

Σούπερ Λιγκ – 7η αγωνιστική: Ατρόμητος και ΠΑΣ Γιάννινα

Δυνατή αναμέτρηση στο Περιστέρι. Ο Ατρόμητος υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι Περιστεριώτες έρχονται από τη νίκη με 2-0 κόντρα στον Παναιτωλικό. Βρίσκονται σε ανοδική τροχιά και υπάρχει καλή ψυχολογία στις τάξεις της ομάδας. Απόψε, θέλουν να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί. Δεν υπολογίζονται οι Γκάλο, Μουνίθ, Νταβιώτης και Ραμπέλο. Στον αντίποδα ο ΠΑΣ έρχεται από την ήττα με 0-1 κόντρα στην ΑΕΚ. Ήταν καλός αγωνιστικά και μάλλον παραπονεμένος έμεινε από το αποτέλεσμα. Απόψε, θέλει να επιστρέψει στις νίκες. Δεν είναι διαθέσιμοι οι Σιόντης, Κάστρο και Κριζμάν.

Δείτε ακόμη:

Στον επόμενο τόνο, η ώρα ΠΑΟΚ θα είναι: PABLO GARCIA!
Εκτός ΠΑΟ ο Σάικς, στην αγορά για “άσο” ο εξάστερος
“Προετοιμαζόμουν ως επαγγελματίας και περίμενα αυτή τη μέρα”

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις