Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – 7η αγωνιστική: Καθάρισε μετά το 65’
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – 7η αγωνιστική: Καθάρισε μετά το 65’

Σούπερ Λιγκ - 7η αγωνιστική: Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε 2-0 του Απόλλωνα Σμύρνης με τα γκολ -κι ένα δοκάρι- μετά το 65’

Σούπερ Λιγκ7η αγωνιστική: Συνέχισε τις νίκες ο Ολυμπιακός. Οι Πειραιώτες νίκησαν 2-0 τον Απόλλωνα Σμύρνης. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να μπαίνουν  δυνατά και να πιέζουν την “ελαφριά ταξιαρχία”. Γύρισαν ωραία την μπάλα και έκαναν αρκετές φάσεις. Οι φιλοξενούμενοι δεν κλείστηκαν πίσω. Έπαιξαν ανοιχτά και είχαν και αυτοί τις στιγμές τους.

Με την συμπλήρωση ενός μισάωρου ο Ολυμπιακός ανέβασε κι’ άλλο την ένταση του και κυνήγησε το γκολ, που θα του έδινε το προβάδισμα. Όμως, δεν μπορούσε να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες, που του δόθηκαν. Ο Απόλλωνας αμύνθηκε σωστά και άντεξε στην πίεση των αντιπάλων τους. Έτσι, οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Σούπερ Λιγκ – 7η αγωνιστική: Το β’ ημίχρονο

Στο β’ μέρος, ο Ολυμπιακός ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση του. Ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε αλλαγές και φρέσκαρε την ομάδα του. Οι “ερυθρόλευκοι” έκλεισαν τον Απόλλωνα στα καρέ του και πίεσαν για το γκολ. Έκαναν φάσεις και στο 65’ πήραν το προβάδισμα με τον Χασάν. Δεν σταμάτησαν όμως εκεί, αφού συνέχισαν να πιέζουν και θέλησαν να διπλασιάσουν τα τέρματα τους. Στο 72’ ο Χασάν με δεύτερο προσωπικό του γκολ σημείωσε το 2-0. Ενώ, είχαν και δοκάρι στο 84’ με τον Ελ Αραμπί. Οι φιλοξενούμενοι κυνήγησαν το γκολ και έφτασαν πολύ κοντά στο 90’ με τον Τσιλούλη. Έτσι, οι “ερυθρόλευκοι” έφτασαν στη νίκη.

Το φίλμ του αγώνα:

ΓΚΟΛ: Χασάν 65’,72’

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Αναστάσιος Παπαπέτρου (Αθηνών), Βοηθοί: Ιορδάνης Δημητριάδης (Καστοριάς), Παντελής Σπυρόπουλος (Αν. Αττικής), VAR: Στέφανος Κουμπαράκης (Θράκης)

Ολυμπιακός (Π. Μαρτίνς): Σα, Ντρέγκερ (Μπρούνο 82’), Αβραάμ, Σισέ, Βινάγκρε, Πεπέ, Μπουχαλάκης (Εμβιλά 39’ λ.τρ.), Μπρούμα (Βαλμπουενά 46’), Φορτούνης (Ελ Αραμπί 46’), Λοβέρα (Μασούρας 62’), Χασάν

Απόλλων Σμύρνης (Γ. Παράσχος): Βέρχουλστ, Μπαξεβανίδης, Ντομίνγκες, Λισγάρας, Μπρούτσιτς, Βιτλής (Λαγός 80’), Κολ (Μπεντινέλι 64’), Σλίβκα, Φατιόν, Μουνιέ (Τσιλούλης 64’), Ιωαννίδης (Μαρκ Φερνάντεθ 80’).

Δείτε ακόμη:

Στον επόμενο τόνο, η ώρα ΠΑΟΚ θα είναι: PABLO GARCIA!
Εκτός ΠΑΟ ο Σάικς, στην αγορά για “άσο” ο εξάστερος
“Προετοιμαζόμουν ως επαγγελματίας και περίμενα αυτή τη μέρα”

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις