Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μπουντεσλίγκα – προαναγγελία: Για τα σερί!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπουντεσλίγκα – προαναγγελία: Για τα σερί!

Μπουντεσλίγκα - προαναγγελία: Γκλάντμπαχ με Λειψία και Μπάγερν στην Κολωνία για να διευρύνουν τα αήττητα σερί τους

Μπουντεσλίγκα – προαναγγελία: Δυνατή αναμέτρηση στο «Μπορούσια Παρκ». Η Γκλάντμπαχ αντιμετωπίζει την Λειψία. Οι γηπεδούχοι έρχονται από την εκτός έδρας νίκη με 3-2 κόντρα στην Μάιντς. Αμυντικά έκαναν αρκετά λάθη, όμως κατάφεραν να επικρατήσουν χάρη στην πολύ καλή επιθετική λειτουργία τους. Μεσοβδόμαδα δεν τα κατάφεραν και έμειναν ισόπαλοι στο 2-2 κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης. Βρέθηκαν νωρίς μπροστά στο σκορ και είχαν την υπεροχή. Όμως, οι Ισπανοί κατάφεραν να ισοφαρίσουν στα τελευταία λεπτά του αγώνα. Απόψε, στοχεύουν στη νίκη κόντρα στους «κόκκινους ταύρους».

Από την άλλη, η Λειψία νίκησε 2-1 την Χέρτα Βερολίνου και παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Την Τετάρτη δεν κατάφεραν να κοντράρουν την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ  και γνώρισε την βαριά ήττα με 5-0. Απόψε, θα προσπαθήσουν να διευρύνουν το νικηφόρο σερί και να κρατηθούν στην πρώτη θέση.

Μπουντεσλίγκα – προαναγγελία: Τράγοι “καμικάζε”!

Η Κολωνία αντιμετωπίζει την Μπάγερν Μονάχου. Οι «τράγοι» έρχονται από την ισοπαλία με 1-1 κόντρα στην Στουτγκάρδη. Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο και το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο. Απόψε, η αντίπαλος τους είναι σαφώς καλύτεροι, όμως θα επιδιώξουν να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα. Από την άλλη, οι Βαυαροί κατατρόπωσαν με 5-0 την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο. Ενώ, την Τρίτη νίκησαν εκτός έδρας την Λοκομοτίβ Μόσχας (2-1) και έκαναν το δύο στα δύο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Απόψε, θα προσπαθήσουν να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις.

Στα άλλα παιχνίδια της ημέρας, η Αρμίνια Μπίλεφελντ κοντράρεται με την Ντόρτμουντ. Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης υποδέχεται την Βέρντερ Βρέμης. Ενώ, η Άουγκσμπουργκ αντιμετωπίζει την Μάιντς.

Δείτε ακόμη:

Στον επόμενο τόνο, η ώρα ΠΑΟΚ θα είναι: PABLO GARCIA!
Εκτός ΠΑΟ ο Σάικς, στην αγορά για “άσο” ο εξάστερος
“Προετοιμαζόμουν ως επαγγελματίας και περίμενα αυτή τη μέρα”

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις