Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Λα Λίγκα – προαναγγελία: Επικίνδυνες έξοδοι
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λα Λίγκα – προαναγγελία: Επικίνδυνες έξοδοι

Λα Λίγκα - προαναγγελία: Η Σεβίλλη δοκιμάζεται στο Μπλμπάο από την Αθλέτικ και η Μπάρτσα από την Αλαβές - Με Ουέσκα η Ρεάλ, στην Παμπλόνα η Ατλέτικο

Λα Λίγκα – προαναγγελία: Με ωραίες αναμετρήσεις συνεχίζεται η 8η αγωνιστική της Λα Λίγκα. Η Αθλέτικ Μπιλμπάο υποδέχεται την Σεβίλλη σε ένα αμφίρροπο παιχνίδι. Οι «Βάσκοι»  ηττήθηκαν 1-0 από την Οσασούνα. Διανύουν μια κακή περίοδο φόρμας, δεν έχουν πείσει με τις εμφανίσεις τους. Απόψε, έχουν έναν σαφώς πιο δυνατό αντίπαλο αλλά καίγονται για να να επιστρέψουν στις νίκες. Από την άλλη, η Σεβίλλη έρχεται από την ήττα με 0-1 κόντρα στην Γρανάδα. Ενώ, στο Τσάμπιονς Λιγκ δυσκολεύτηκε αλλά τα κατάφερε κόντρα στην Ρεν με νίκη επίσης 1-0. Είναι εμφανή τα σημάδια κόπωσης στην ομάδα από τα συνεχόμενα παιχνίδια, όμως μπορούν να πάρουν τους τρεις βαθμούς κόντρα στην Μπιλμπάο.

Η Αλαβές κοντράρεται με την Μπαρτσελόνα στο «Μεντιθορόθα». Οι γηπεδούχοι έρχονται από τη έκτος έδρας νίκη με 2-0 κόντρα στην Βαγιαδολίδ. Εκμεταλλεύτηκαν το αριθμητικό τους πλεονέκτημα και έφτασαν εύκολα στο θετικό αποτέλεσμα. Απόψε, θα προσπαθήσουν να προκαλέσουν ζημιές στην άμυνα της Μπάρτσα. Οι «μπλαουγκράνα» έκαναν μία κακή εμφάνιση και ηττήθηκαν με 1-3 από την Ρεάλ Μαδρίτης στο El Classico. Στο Τσάμπιονς Λιγκ μεταμορφώθηκαν και ξεπέρασαν εύκολα το εμπόδιο της Γιουβέντους. Εκαναν το δύο στα δύο στην διοργάνωση. Είναι αρκετά ασταθείς και χρειάζονται βελτίωση. Διοικητικά, δε, είναι σε μεταβατικό στάδιο καθώς ο Μπαρτομέου παραιτήθηκε και … σκόρπισε ενθουσιασμό στον κόσμο της ομάδας.

Λα Λίγκα – προαναγγελία: Τα άλλα ματς

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας, η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται την Ουέσκα. Ενώ, η Οσασούνα φιλοξενεί την Ατλέτικο Μαδρίτης στην Παμπλόνα, δε ένα επίσης κρίσιμο ματς καθώς οι ροχιμπλάνκος έχουν φιλοδοξίες που φτάνουν ως τον τίτλο!

Δείτε ακόμη:

Στον επόμενο τόνο, η ώρα ΠΑΟΚ θα είναι: PABLO GARCIA!
Εκτός ΠΑΟ ο Σάικς, στην αγορά για “άσο” ο εξάστερος
“Προετοιμαζόμουν ως επαγγελματίας και περίμενα αυτή τη μέρα”

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις