Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Σεισμός στη Σάμο: Τραυματίστηκε ένα παιδί – Μεταφέρεται στην Αθήνα
ΕΛΛΑΔΑ

Σεισμός στη Σάμο: Τραυματίστηκε ένα παιδί – Μεταφέρεται στην Αθήνα

Σεισμός στη Σάμο: Πληροφορίες ότι ένα ακόμη παιδί έχει τραυματιστεί μετά τον σεισμό στη Σάμο, μεταδίδει η ΕΡΤ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα παιδί έχει τραυματιστεί και μεταφέρεται στην Αθήνα με C-130

Σεισμός στη Σάμο: Πληροφορίες ότι ένα ακόμη παιδί έχει τραυματιστεί μετά τον σεισμό στη Σάμο, μεταδίδει η ΕΡΤ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα παιδί έχει τραυματιστεί και μεταφέρεται στην Αθήνα με C-130. Επίσης γίνεται γνωστό ότι θα αεροδιακομιστεί επίσης 63χρονη με κάταγμα ζυγωματικού και μερική ρήξη σπλήνας, στο Γενικό Νοσοκομείο Αττικής ΚΑΤ.

Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Παρασκευής (30/10) στο κέντρο της Σάμου όπου δύο παιδιά καταπλακώθηκαν από τοίχο που κατέρρευσε. Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ΕΡΤ και τα δύο ανήλικα ανασύρθηκαν νεκρά από τα συντρίμμια όπου είχαν εγκλωβιστεί και πρόκειται για μαθητές λυκείου και συγκεκριμένα ένα αγόρι και ένα κορίτσι, ηλικίας 17 και 15 ετών αντίστοιχα. Τα παιδιά, όπως μετέδωσε το κρατικό κανάλι, είναι από διαφορετικές οικογένειες με τους τους γονείς τους να τα ψάχνουν για περίπου μία ώρα και να μην έχουν δηλώσει την εξαφάνισή τους διότι δεν πήγε το μυαλό τους στο κακό. Όλο το νησί της Σάμου θρηνεί για την τραγωδία με τα δύο παιδιά, τα οποία βρήκαν τον θάνατο με τραγικό τρόπο επιστρέφοντας από το σχολείο τους.

Τσίπρας: Συλλυπητήρια για τους δύο μαθητές που σκοτώθηκαν από το σεισμό στη Σάμο

Συλλυπητήρια για τους δυο νεκρούς μαθητές στο Βαθύ της Σάμου απέστειλε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας. «Δύο νέα παιδιά έχασαν τη ζωή τους και τα λόγια αυτές τις ώρες είναι φτωχά. Εκφράζω τα βαθιά μου συλλυπητήρια στις οικογένειές τους και την ειλικρινή μου συμπαράσταση σε όλο το νησί», έγραψε στο Twitter ο κ. Τσίπρας.

Δείτε ακόμη
Σεισμός στη Σάμο – Εικόνες από drone αποτυπώνουν το μέγεθος της καταστροφής
Στη Χίο μεταβαίνει ο Νότης Μηταράκης
Ο Παπαζάχος προειδοποιεί για μεγάλη σεισμική ακολουθία το επόμενο 48ωρο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις