Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Ντακότα Τζόνσον ταινία: Η ηθοποιός ταξίδεψε στις Σπέτσες
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ντακότα Τζόνσον ταινία: Η ηθοποιός ταξίδεψε στις Σπέτσες

Ντακότα Τζόνσον ταινία: Η ηθοποιός ταξίδεψε στο νησί του Αργοσαρωνικού με αφορμή τα γυρίσματα της νέας της ταινίας

Ντακότα Τζόνσον ταινία: Η Ελλάδα ήταν πάντα αγαπημένος προορισμός των σταρ του Χόλιγουντ. Δε βγήκε από τη λίστα τους ούτε το φετινό καλοκαίρι παρόλο που η πανδημία δημιούργησε μια περίεργη συνθήκη για τον ελληνικό τουρισμό. Πέρα όμως από τις διακοπές τους, οι διάσημοι σταρ έρχονται στη χώρα μας και για επαγγελματικούς λόγους. Οι ομορφιές της είναι το καλύτερο background για κινηματογραφικές παραγωγές και για αυτό το λόγο η Maggie Gyllenhaal επέλεξε να γυρίσει σε ένα ελληνικό νησί τη νέα της ταινία.

Κάνει το σκηνοθετικό της ντεμπούτο με την ταινία “The Lost Daughter” στην οποία πρωταγωνιστεί η Ντακότα Τζόνσον και μέρος των γυρισμάτων της πραγματοποιήθηκαν στις Σπέτσες. Λίγες μέρες νωρίτερα ο φωτογραφικός φακός είχε απαθανατίσει την ηθοποιό μαζί με τον σύζυγό της, Peter Sarsgaard -συμμετέχει επίσης στην ταινία- να κάνουν ποδήλατο στο όμορφο νησί του Αργοσαρωνικού. Αυτή τη φορά, “τσάκωσε” στο σετ την πρωταγωνίστρια στο βασικό location στο νησί που είναι το ιστορικό Ποσειδώνιο στην Ντάπια.

Γκαλ Γκαντότ: «Εκατομμύρια νεαρά κορίτσια εξαναγκάζονται σε εφηβικούς γάμους σε όλο τον κόσμο»

Με στόχο την ευαισθητοποίηση για τα εκατομμύρια έφηβων κοριτσιών που αναγκάζονται να παντρευτούν, η Γκαλ Γκαντότ συστρατεύεται με τη συμπρωταγωνίστριά της στην ταινία «Wonder Woman», Ρόμπιν Ράιτ στην εκστρατεία στο Instagram, #VowForGirls.

Η 35χρονη Ισραηλινή ηθοποιός και μοντέλο, που εγκατέλειψε την στρατιωτική της καριέρα στις ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις για να ακολουθήσει καριέρα στη σόουμπιζ, έγραψε στο Instagram: «Ευχαριστώ @robingwright που με επέλεξες και ρίχνεις φως σε αυτό τον σημαντικό σκοπό και σε αυτόν τον οργανισμό @vowforgirls. Είναι το 2020 και εκατομμύρια νεαρά κορίτσια εξαναγκάζονται σε εφηβικούς γάμους σε όλο τον κόσμο – αυτό πρέπει να σταματήσει! Τα κορίτσια σε αυτήν την εποχή πρέπει να έχουν το δικαίωμα να επιλέξουν ποιον και πότε θα παντρευτούν, πρέπει να έχουν την ελευθερία να επιλέξουν τη δική τους πορεία».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις