Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / Αποζημίωση ειδικού σκοπού πληρωμή: Ποιοι οι δικαιούχοι
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Αποζημίωση ειδικού σκοπού πληρωμή: Ποιοι οι δικαιούχοι

Αποζημίωση ειδικού σκοπού πληρωμή: Σήμερα πιστώνεται η αποζημίωση ειδικού σκοπού σε 1.832 δικαιούχους

Αποζημίωση ειδικού σκοπού πληρωμή: Σήμερα, Πέμπτη 29 Οκτωβρίου πιστώνεται η αποζημίωση ειδικού σκοπού σε 1.832 δικαιούχους. Σύμφωνα με απόφαση του υπουργού Εργασίας Γιάννη Βρούτση, εγκρίθηκε η μεταφορά πίστωσης, ύψους 843.474 ευρώ, από τον Ε.Φ. 1033-501-0000000, ΑΛΕ 2310989899 οικονομικού έτους 2020, για 1.832 δικαιούχους, που αφορά σε μονομερείς υπεύθυνες δηλώσεις εργαζομένων με δικαίωμα υποχρεωτικής επαναπρόσληψης σε επιχειρήσεις-εργοδότες κύριων και μη κύριων ξενοδοχειακών και τουριστικών καταλυμάτων, καθώς και σε επιχειρήσεις-εργοδότες τουριστικών λεωφορείων, για την πληρωμή της αποζημίωσης ειδικού σκοπού στους δικαιούχους.

Από εκεί και πέρα σήμερα, χρήματα θα λάβουν όσοι είχαν ενταχθεί στο πρόγραμμα «ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ» τον Σεπτέμβριο, οι οποίοι θα πάρουν την επιδότηση του μισθού τους. Όσον αφορά στην επιστρεπτέα προκαταβολή ΙΙΙ, μέχρι στιγμής έχουν πληρωθεί 7.315 δικαιούχοι, ενώ αναμένεται και νέα πληρωμή εντός της εβδομάδας.

Λήγει η προθεσμία για διαγωνισμούς ακινήτων ΕΤΑΔ στη Ρόδο

Από εκεί και πέρα να σημειώσουμε πως εκπνέει σήμερα η προθεσμία για την διενέργεια πέντε (5) ηλεκτρονικών ανοικτών πλειοδοτικών διαγωνισμών (e- auction), για την πώληση τριών (3) κτηματομερίδων (Κ.Μ. 1385, 1188 και 1179 γαιών στο Μάσσαρι Ρόδου) και την μακροχρόνια εκμίσθωση δύο (2) κτηματομερίδων (Κ.Μ. 1437 και 1564 γαιών στο Μάσσαρι Ρόδου). Συγκεκριμένα, οι διαγωνισμοί διεξάγονται μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας www.e-publicrealestate.gr. Προθεσμία και τόπος κατάθεσης των δικαιολογητικών συμμετοχής και στους πέντε διαγωνισμούς είναι η Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2020, 12:00 ώρα Ελλάδος στα γραφεία της ΕΤΑΔ Α.Ε., Βουλής 7 Σύνταγμα, Αθήνα 105 62 (Πρωτόκολλο-2ος όροφος).

Αναφορικά με τα ακίνητα (Κ.Μ. 1437 και 1564) που προορίζονται για μακροχρόνια εκμίσθωση διάρκειας σαράντα ετών από την υπογραφή της σύμβασης, σκοπός των διαγωνισμών είναι η τουριστική αξιοποίηση τους μέσω της υλοποίησης αυτοτελών έργων ξενοδοχειακής τουριστικής ανάπτυξης

Η ημερομηνία διενέργειας των ηλεκτρονικών διαγωνισμών θα ανακοινωθεί στους συμμετέχοντες, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στους γενικούς όρους διαγωνισμών πώλησης ή εκμίσθωσης ακινήτων της ΕΤΑΔ Α.Ε.

Οι διαγωνισμοί θα διεξαχθούν σύμφωνα με τον κανονισμό εκμισθώσεων, μισθώσεων, παραχωρήσεων, εκποιήσεων, ανταλλαγών, αγορών και αντιπαροχών της ΕΤΑΔ Α.Ε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις