Βίκυ Βολιώτη – χαστούκι: Η ηθοποιός αποκαλύπτει το σκηνικό με τον Κούρκουλο

LIFESTYLE

Βίκυ Βολιώτη – χαστούκι: Η ηθοποιός αποκαλύπτει το σκηνικό με τον Κούρκουλο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ειρήνη Θεοδωρίδου

Βίκυ Βολιώτη - χαστούκι: «Εξεπλάγην τόσο πολύ από την ένταση του χαστουκιού και μετά έπαθα και αιμάτωμα στο μάτι», είπε η Βίκυ Βολιώτη

29.10.2020 | 15:03

Βίκυ Βολιώτη – χαστούκι: Για την πιο δύσκολη σκηνή της στο «Λόγω Τιμής», αλλά και για το χαστούκι που έφαγε στα γυρίσματα από τον Άλκη Κούρκουλο, μίλησε η Βίκυ Βολιώτη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη». «Η τελευταία σκηνή που γυρίστηκε κατά τη διάρκεια του καρναβαλιού και ήμασταν μέσα στην παρέλαση, ήταν πολύ δύσκολα και επικίνδυνα. Ήταν κλειστοφοβικά σχεδόν, γιατί ήμασταν εν μέσω χιλιάδων ανθρώπων, οι οποίοι ήταν σε ένα τελείως διαφορετικό κλίμα, μεθυσμένοι, χαρούμενοι… κι εμείς έπρεπε να δουλέψουμε με συνθήκες πολύ δύσκολες και προσπαθώντας κυριολεκτικά να μην χάσουμε ο ένας τον άλλον», αποκάλυψε η Βίκυ Βολιώτη και στη συνέχεια εξομολογήθηκε για το χαστούκι:

«Ήταν πάρα πολύ δυνατό χαστούκι, αληθινότατο. Εν τω μεταξύ, ο καημένος ο Άλκης Κούρκουλος μου έλεγε από το πρωί που είχαμε πάει στο γύρισμα «Βίκυ πώς θα σου δώσω αυτό το χαστούκι, δεν μπορώ! Έχω βαρύ χέρι». Του λέω «Έλα μωρέ τώρα». Και έρχεται η σκηνή… Αν ακούσει κανείς τη σκηνή, ακούγομαι να κάνω ένα «α…». Εξεπλάγην τόσο πολύ από την ένταση του χαστουκιού και μετά έπαθα και αιμάτωμα στο μάτι. Μια φορά το γυρίσαμε».

«Το “Λόγω Τιμής” ένας ολόκληρος κόσμος»

Η αγαπημένη ηθοποιός αναφερόμενη στο «Λόγω Τιμής» τόνισε πως «είναι ένας ολόκληρος κόσμος που σηματοδοτεί για μένα πολύ ευτυχία και αγωνία, γιατί εκείνη την περίοδο είχα αρκετά δύσκολες προσωπικές στιγμές. Στο σύνολό του όμως όταν το αναλογίζομαι, ήταν μια πολύ ωραία εποχή». Για το ρόλο της Ηρούς που ενσάρκωσε, νιώθει πολύ μεγάλη συμπάθεια και πολύ μεγάλη αγάπη, ενώ εξομολογείται ότι της έκανε μεγάλη εντύπωση εκείνη την εποχή που πολλοί αντιπαθούσαν το ρόλο της Ηρούς διότι θεωρούσαν ότι φερόταν άσχημα στον Άλκη Κούρκουλο.

Όσο για το πώς διαχειρίστηκε προσωπικά την επιτυχία της σειράς, είπε ότι «η επιτυχία μοιράστηκε σε επτά κομμάτια και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην πέσει το βάρος της διασημότητας σε ένα μόνο άτομο – σε αντίθεση με ό,τι είχε γίνει για παράδειγμα με την Μυρτώ Αλικάκη και την «Αναστασία».

Ενώ με αφορμή την περυσινή συνέχεια της σειράς, ανέφερε ότι υπήρξαν πολλά νέα παιδιά που είδαν τα παλιά επεισόδια.

Exit mobile version