Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ναρκωτικά στην Αθήνα: Εξαρθρώθηκε σπείρα – Και τρεις ανήλικοι στο κύκλωμα
ΕΛΛΑΔΑ

Ναρκωτικά στην Αθήνα: Εξαρθρώθηκε σπείρα – Και τρεις ανήλικοι στο κύκλωμα

Ναρκωτικά στην Αθήνα: Τρεις ανήλικοι αλλοδαποί ήταν μέλη, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, πενταμελούς σπείρας που διακινούσε ναρκωτικά στο κέντρο της Αθήνας

Ναρκωτικά στην Αθήνα: Τρεις ανήλικοι αλλοδαποί ήταν μέλη, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, πενταμελούς σπείρας που διακινούσε ναρκωτικά στο κέντρο της Αθήνας. Η σπείρα εξαρθρώθηκε, από την Υποδιεύθυνση Περιπολιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφαλείας Αγίου Παντελεήμονα. Ειδικότερα, συνελήφθησαν, στην Αθήνα, τρεις ανήλικοι Αφγανοί, ηλικίας από 13 έως 15 ετών, ένας 24χρονος ομοεθνής τους και ένας Πακιστανός 25 ετών, κατηγορούμενοι για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών και περί όπλων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η συμμορία είχε ως ορμητήριο σπίτι κοντά στο σημείο που διακινούσαν τις ναρκωτικές ουσίες στο κέντρο της Αθήνας. Ειδικότερα, ο 25χρονος ως επικεφαλής οργάνωνε τη διαδικασία της διακίνησης και συγκέντρωνε τα χρήματα από τις πωλήσεις. Ενας 13χρονος είχε το ρόλο του φύλακα του σπιτιού όλο το 24ωρο, ενώ τα υπόλοιπα μέλη (13, 15 και 24 ετών) ήταν επιφορτισμένα με τη διακίνηση της ηρωίνης, τροφοδοτώντας πλήθος τοξικοεξαρτημένων ημερησίως.

Κατά την διάρκεια των αστυνομικών ερευνών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 16 συσκευασίες ηρωίνης, βάρους 22 γραμμαρίων, 2 συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης, βάρους 6 γραμμαρίων, ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, πιστόλι με γεμιστήρα 14 φυσιγγίων, το χρηματικό ποσό των 7.613 ευρώ και 2 κινητά τηλέφωνα. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Τροχαίο με έναν νεκρό στη λεωφόρο Κηφισίας

Τροχαίο με έναν νεκρό σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες στη λεωφόρο Κηφισίας όταν οδηγός ΙΧ κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και αυτό εξετράπη της πορείας του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το δυστύχημα εκτυλίχθηκε στο ύψος του «Υγεία» στην περιοχή Σίδερα Χαλανδρίου. Αμεσα στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, πυροσβεστικά οχήματα και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Αυτόπτης μάρτυρας που πέρασε δίπλα από το όχημα ανέφερε στο iefimerida.gr πως αυτό έχει καταστραφεί ολοσχερώς.

Για αρκετή ώρα επικράτησε κυκλοφοριακή σύγχυση στην ευρύτερη περιοχή με την Τροχαία να κατευθύνει τους οδηγούς για την ασφαλή μετακίνησή τους.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις