Αθήνα

°C

Τετάρτη

16

Ιουνίου 2021

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Καρά Τεπέ κορoνοϊός: Κρούσμα στη δομή φιλοξενίας
ΕΛΛΑΔΑ

Καρά Τεπέ κορoνοϊός: Κρούσμα στη δομή φιλοξενίας

Καρά Τεπέ κορoνοϊός: Πρόκειται για εργαζόμενη της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ

Καρά Τεπέ κορoνοϊός: Συναγερμός σήμανε στη δομή φιλοξενίας μεταναστών του Καρά Τεπέ. Θετική στον κορονοϊό βρέθηκε 25χρονη εργαζόμενη στον τομέα της εκπαίδευσης στην Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ. Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας stonisi.gr, έχει αρχίσει η ιχνηλάτηση των επαφών της ασθενούς. Την ίδια στιγμή οι εργαζόμενοι προσωρινά αποχώρησαν από τη δομή προκειμένου να ελεγχθεί η όλη κατάσταση.

Συναγερμός στο νοσοκομείο Παπανικολάου: Τουλάχιστον 24 κρούσματα κορονοϊού στο προσωπικό

Συναγερμός έχει σημάνει στο νοσοκομείο Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη, καθώς φέρεται να έχουν εντοπιστεί τουλάχιστον 24 θετικά κρούσματα κορονοϊού στο προσωπικό. Σύμφωνα με το Thestival τα κρούσματα του κορονοϊού είναι τουλάχιστον 24, με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ να δηλώνει στο Μέσο της Θεσσαλονίκης: «γι’ αυτούς τους συναδέλφους γνωρίζουμε ότι νοσούν διότι εμφάνισαν συμπτώματα και μας ενημέρωσαν οι ίδιοι. Υπάρχει συρροή. Θετικοί στον ιό είναι και πέντε ασθενείς από την καρδιολογική». Όπως λέει ο ίδιος, «αύριο θα είναι κλειστά κάποια χειρουργεία, καθώς και τα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου. Δεν γίνεται όμως, οι συνάδελφοι να μην μπαίνουν σε καραντίνα, να υπάρχει ελλιπής ενημέρωση και να μην γίνονται τακτικά τεστ κορονοϊού στο προσωπικό των νοσοκομείων».

Η διοικήτρια του νοσοκομείου, Μαρία Γιογκατζή, δήλωσε στο Thestival ότι «κρούσματα υπάρχουν σε όλα τα νοσοκομεία. H κατάσταση είναι υπό έλεγχο. Ο ΕΟΔΥ ενημερώνεται κι εμείς ακολουθούμε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες. Λειτουργούμε σύμφωνα με τις οδηγίες. Είναι μία δυναμική κατάσταση κι όλα μεταβάλλονται ανάλογα με τις επικρατούσες συνθήκες».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις