Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ιωάννινα λοκντάουν κορονοϊός: «Φοράτε υποχρεωτικά μάσκα», το μήνυμα του 112
ΕΛΛΑΔΑ

Ιωάννινα λοκντάουν κορονοϊός: «Φοράτε υποχρεωτικά μάσκα», το μήνυμα του 112

Ιωάννινα λοκντάουν κορονοϊός: Στο «κόκκινο», δηλαδή στο επίπεδο 4 (αυξημένου κινδύνου) του χάρτη υγειονομικής ασφάλειας και προστασίας είναι από σήμερα, στις 6 το πρωί, οι περιφερειακές ενότητες των Ιωαννίνων και των Σερρών.

Ιωάννινα λοκντάουν κορονοϊός: Μήνυμα στους κατοίκους της Π.Ε. Ιωαννίνων έστειλε την Πέμπτη 29/10 η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, μετά την ανακοίνωση για το lockdown λόγω κορονοϊού. «Φοράτε υποχρεωτικά μάσκα, κρατάτε αποστάσεις, πλένετε τα χέρια σας αναφέρει μεταξύ άλλων το μήνυμα του 112 μετά τα νέα μέτρα για τον κορονοϊό, τα οποία επιβλήθηκαν στην εν λόγω περιοχή. Παράλληλα, σε υπερσύνδεσμο που περιλαμβάνεται στο ίδιο μήνυμα βρίσκονται αναρτημένες περισσότερες οδηγίες ως προς τα μέτρα αυτοπροστασίας.

https://twitter.com/112Greece/status/1321765370114514944

Στο «κόκκινο» από σήμερα Ιωάννινα και Σέρρες

Σημειώνεται ότι στο «κόκκινο», δηλαδή στο επίπεδο 4 (αυξημένου κινδύνου) του χάρτη υγειονομικής ασφάλειας και προστασίας είναι από σήμερα, στις 6 το πρωί, οι περιφερειακές ενότητες των Ιωαννίνων και των Σερρών.

Μεταξύ άλλων, προβλέπεται η υποχρεωτική χρήση μάσκας σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους (μάσκα παντού), η απαγόρευση της κυκλοφορίας από τις 12μιση μετά τα μεσάνυχτα μέχρι τις 5 το πρωί, η απαγόρευση μετακίνησης εκτός της περιφερειακής ενότητάς τους, καθώς και η αναστολή όλων των συναθροίσεων σε δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους.

Σύμφωνα με τα χθεσινά στοιχεία του ΕΟΔΥ, εντοπίστηκαν 51 κρούσματα στην Π.Ε. Ιωαννίνων, εκ των οποίων 14 συνδέονται με γνωστή συρροή και 158 κρούσματα στην Π.Ε. Σερρών, εκ των οποίων 31 συνδέονται με γνωστές συρροές, ενώ 24 προέρχονται από δράση τυχαίας δειγματοληψίας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις