Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Γιουρόπα Λιγκ – ΑΕΚ: Κυνήγι αλεπούς!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γιουρόπα Λιγκ – ΑΕΚ: Κυνήγι αλεπούς!

Γιουρόπα Λιγκ - ΑΕΚ: Η Ενωση υποδέχεται τη Λέστερ (19:55, Cosmote) με στόχο την υπέρβαση για να μπει στο κόλπο της πρόκρισης

Γιουρόπα ΛιγκΑΕΚ: Για την υπέρβαση η ΑΕΚ. Η «ένωση» υποδέχεται την Λέστερ για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Οι «κιτρινόμαυροι» ξεκίνησαν με ήττα (3-0)) από την Μπράγκα στην διοργάνωση. Το πρώτο ημίχρονο ήταν κυρίως αναγνωριστικό, όμως δέχτηκαν γκολ σε ένα κομβικό σημείο. Στο δεύτερο προσπάθησαν να αντιδράσουν αλλά δεν τα κατάφεραν και έτσι ήρθε η ήττα.  Ηττα που “φούντωσε” και την υποβόσκουσα κόντρα ανάμεσα στον Λιβάγια και τον Καρέρα.

Την Κυριακή αντιμετώπισαν εκτός έδρας τον ΠΑΣ Γιάννινα και κατάφεραν να φύγουν νικητές. Δεν ήταν η καλύτερη εμφάνιση της ομάδας, όμως πήραν τη νίκη, που τους τόνωσε το ηθικό ενόψει του σημερινού αγώνα. Απόψε, θέλουν να νικήσουν για να συνεχίσουν να έχουν ελπίδες πρόκρισης. Δεν υπολογίζονται οι Γαλανόπουλος, Τσιγκρίνσκι, Σιμόες  Σιμάνσκι  Γκαρσία και Αλμπάνης.

Γιουρόπα Λιγκ – ΑΕΚ: Διπλό με Αρσεναλ

Από την άλλη, η Λέστερ ξεκίνησε με το δεξί τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις, αφού νίκησε εύκολα την Ζόρια Λούχανσκ. Έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο και είχε αρκετές ευκαιρίες. Ενώ, δεν απειλήθηκε από την αντίπαλο της. Στο πρωτάθλημα έφυγε νικήτρια από το «Έμιρεϊτς», επικρατώντας 1-0 της Άρσεναλ. Έπαιξε εξαιρετικά και βρήκε το γκολ από τον Βάρντι. Η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και μπορεί να δημιουργήσει αρκετά προβλήματα στην άμυνα της ΑΕΚ. Απόψε, θέλουν να κάνουν το δύο στα δύο στο Γιουρόπα Λιγκ. Δεν υπολογίζονται οι Σογιουνσού  Ρικάρντο Περέιρα, Εντιντί και Αμαρτέι.

Δείτε ακόμη:

Διπλάρα της Μπάρτσα στη Γιουβέντους, πεντάστερη Γιουνάιτεντ με Λειψία
Συμφωνία Παλμέιρας – Φερέιρα και… μισοτελειωμένο λένε τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ
Χωρίς κόσμο το “τσίρκο” στην Ίμολα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις