Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Γιουρόπα Λιγκ – ΑΕΚ: Έπεσε μαχόμενη
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γιουρόπα Λιγκ – ΑΕΚ: Έπεσε μαχόμενη

Γιουρόπα Λιγκ - ΑΕΚ: Η “Ένωση” πλήρωσε το μούδιασμα του α’ ημιχρόνου και ηττήθηκε 2-1 από τη Λέστερ - Αντέδρασε και μείωσε, έχασε και φάσεις για ισοφάριση

Γιουρόπα ΛιγκΑΕΚ: Έπεσε μαχόμενη η ΑΕΚ! Οι «κιτρινόμαυροι» ηττήθηκαν με 1-2 από την Λέστερ. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να μπαίνουν δυνατά. Οι «αλεπούδες» φάνηκαν να πατάνε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, όμως η ΑΕΚ ανέβασε τον ρυθμό της και να πιέζει. Στο 18’ ο Βάρντι με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 1-0.

Η «Ένωση» αντέδρασε και θα μπορούσε να είχε ισοφαρίσει. Είχε δύο καλές φάσεις με τον Λιβάγια, ωστόσο τα τελειώματα του Κροάτη δεν ήταν ανάλογα. Στο 39’ ο Τσουντχάρι βρέθηκε ακάλυπτος στην περιοχή της ΑΕΚ και διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Έτσι, οι «αλεπούδες» οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια, έχοντας το προβάδισμα.

Γιουρόπα Λιγκ – ΑΕΚ: Το β’ ημίχρονο

Στο β’ μέρος, η «ένωση» μπήκε δυνατά και έπιασε απροετοίμαστη την Λέστερ. Στο 49’ ο Τάνκοβιτς έκανε το 1-2. Ενώ, λίγο αργότερα έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει. Η ΑΕΚ είχε τις ευκαιρίες της και θα μπορούσε να είχε φτάσει στην επίτευξη ενός δεύτερου γκολ. Οι φιλοξενούμενοι αμυντικά δεν έκαναν λάθη και μπόρεσαν να κρατήσουν το αποτέλεσμα. Ενώ, είχαν και αυτοί τις στιγμές τους για κάποιο γκολ. Η ΑΕΚ έδειξε σημάδια κόπωσης και το αποτέλεσμα έμεινε ως έχει. Έτσι, βρίσκεται στην Τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα σε ισοβαθμία με την Ζόρια. Ενώ, η Λέστερ είναι στην κορυφή.

Το φίλμ του αγώνα:

ΓΚΟΛ: Βάρντι 18’ (πεν), Τσουντχάρι 39’, Τάνκοβιτς 49’

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Λέχνερ (Αυστρία), Βοηθοί: Χεϊντρέιχ (Αυστρία), Κόλντμπις (Αυστρία)

ΑΕΚ (Μ. Καρέρα): Τσιντώτας, Μπακάκης (Βασιλαντωνόπουλος 86’), Νεντελτσεάρου, Σβάρνας, Ινσούα (Μαχαίρας 86’), Σάκχοφ (Σαμπανάζοβιτς 86’), Κρίστιτσιτς, Μάνταλος, Λιβάγια (Ολιβέιρα 46’), Λόπες, Ανσαριφάρντ (Τάνκοβιτς 46’)

ΛΕΣΤΕΡ (Μπ. Ρότζερς): Σμάιχελ, Μόργκαν, Φοφανά, Φούκς (Τόμας 46’), Τζάστιν, Ουντέρ (Πραέτ 66’), Τσουντχάρι (Μεντί 66’), Τίλεμανς, Μάντισον (Μπαρνς 74’), Ολμπράιτον, Βάρντι (Ιεανάτσο 70’).

Δείτε ακόμη:

Διπλάρα της Μπάρτσα στη Γιουβέντους, πεντάστερη Γιουνάιτεντ με Λειψία
Συμφωνία Παλμέιρας – Φερέιρα και… μισοτελειωμένο λένε τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ
Χωρίς κόσμο το “τσίρκο” στην Ίμολα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις