Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / 28 Οκτωβρίου 2020 – Μητσοτάκης: «Να επιστρατεύσουμε τις αρετές που έκαναν την Ελλάδα μεγάλη»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

28 Οκτωβρίου 2020 – Μητσοτάκης: «Να επιστρατεύσουμε τις αρετές που έκαναν την Ελλάδα μεγάλη»

28 Οκτωβρίου 2020 - Μητσοτάκης: Το μήνυμα του πρωθυπουργού στο Twitter για την εθνική επέτειο

28 Οκτωβρίου 2020 – Μητσοτάκης: «Χρόνια πολλά» σε όλη την Ελλάδα ευχήθηκε με μήνυμά του στο Twitter ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος σημείωσε: «Συμπληρώνονται 80 χρόνια από το Έπος του ‘40.

Σήμερα αντιμετωπίζουμε διαφορετικές προκλήσεις. Απαιτείται, όμως, να επιστρατεύσουμε τις ίδιες αρετές που έκαναν την Ελλάδα μεγάλη και τότε: Την εθνική ενότητα, το υψηλό φρόνημα, την αίσθηση αλληλεγγύης».

Νέα Δημοκρατία: «Ημέρα εθνικής υπερηφάνειας»

«Η 28η Οκτωβρίου είναι ημέρα εθνικής υπερηφάνειας και τιμής σε όσους έδωσαν τη ζωή τους για την πατρίδα. Πριν από 80 χρόνια, οι Έλληνες με σθένος, ομοψυχία και αποφασιστικότητα πολεμήσαμε για την ελευθερία μας, για την προάσπιση της εθνικής μας κυριαρχίας και εναντίον του φασισμού» τονίζει σε ανακοίνωσή της για τη σημερινή επέτειο η Νέα Δημοκρατία.

Στην ανακοίνωσή της επισημαίνει ακόμη ότι «φέτος υψώνουμε τις σημαίες λίγο πιο ψηλά με την ίδια ομοψυχία, ευσυνειδησία και αίσθηση πατριωτικού καθήκοντος που απαιτούν οι σύγχρονές προκλήσεις, καθιστώντας τις αξίες για τις οποίες πολεμήσαμε τότε, πιο επίκαιρες από ποτέ».

Δείτε ακόμα:

Παναγιωτόπουλος: Το έπος του 1940 δείχνει τον δρόμο για να αποκρούσουμε κάθε πρόκληση απέναντι στην εθνική μας κυριαρχία

Τσίπρας: «Η 28η Οκτωβρίου, 80 χρόνια μετά, εξακολουθεί να παραμένει ορόσημο»

Κουτσούμπας: «Ανάγκη για λαϊκή ενότητα, απέναντι σε μια ψευδεπίγραφη “εθνική ομοψυχία”»

Σακελλαροπούλου για 28η – «Το έπος του ’40 μας συγκινεί και μας εμπνέει»

Δένδιας: Ημέρα Εθνικής Εορτής και απόδοσης Τιμής σε όσους υπερασπίσθηκαν την εδαφική ακεραιότητα της χώρας

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις