Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Εκλογές ΗΠΑ 2020: Το σποτ “φωτιά” του Τραμπ κατά του Μπάιντεν
ΚΟΣΜΟΣ

Εκλογές ΗΠΑ 2020: Το σποτ “φωτιά” του Τραμπ κατά του Μπάιντεν

Εκλογές ΗΠΑ 2020: ή. Στο ομολογουμένως έξυπνο τηλεοπτικό σποτ, ο Αμερικανός πρόεδρος κάνει φλας-μπακ 47 χρόνια πίσω, στο 1973. 

Εκλογές ΗΠΑ 2020: Με ένα προεκλογικό σποτ-φωτιά ο Ντόναλντ Τραμπ «χτυπά» τον Τζο Μπάιντεν μια εβδομάδα πριν τις αμερικανικές εκλογές, καυτηριάζοντας την μακρά διαδρομή του – σχεδόν μισό αιώνα – στην πολιτική. Στο ομολογουμένως έξυπνο τηλεοπτικό σποτ, ο Αμερικανός πρόεδρος κάνει φλας-μπακ 47 χρόνια πίσω, στο 1973.

«Θυμάστε το 1973;» είναι το ρητορικό ερώτημα που αιφνιδιάζει αρχικά καθώς κανείς δεν προβλέπει «πού το πάει» το σποτ του Τραμπ. Στην οθόνη παρελαύνουν γεγονότα που συνέβησαν το συγκεκριμένο έτος: Ξεσπά το σκάνδαλο Watergate επί προεδρίας Ρίτσαρντ Νίξον – που τον έριξε τελικά από τον προεδρικό θώκο των ΗΠΑ.

Το σποτάκι του Τραμπ συνεχίζει αναφέροντας πόσο στοίχιζε το 1973 ένα σπίτι στις ΗΠΑ (32.500$) και ένα αυτοκίνητο (3.980$). Επίσης, το ίδιο έτος ανοίγει το Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου (World Trade Center) στους δίδυμους πύργους που κατέρρευσαν μετά την τρομοκρατική επίθεση του 2001, ενώ σταματούν οι αποστολές στο φεγγάρι. Το δηλητήριο Τραμπ στάζει στην τελευταία εικόνα: 1973: Ο Τζο Μπάιντεν εκλέγεται γερουσιαστής. «47 χρόνια!» λέει το σποτ και καταλήγει με το μήνυμα: «Στεγνώστε τον βάλτο!»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις