Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Συμμορία ανηλίκων Σύνταγμα: Άγριος ξυλοδαρμός για ένα κινητό
ΕΛΛΑΔΑ

Συμμορία ανηλίκων Σύνταγμα: Άγριος ξυλοδαρμός για ένα κινητό

Συμμορία ανηλίκων Σύνταγμα: Βίντεο με τη δράση συμμορίας ανηλίκων που χτυπούσε στο Σύνταγμα έρχεται στη δημοσιότητα και προκαλεί σοκ.

Συμμορία ανηλίκων Σύνταγμα: Σοκαριστικό είναι το βίντεο το οποίο δείχνει μια ομάδα ανηλίκων να χτυπούν βάναυσα συνομίλικό τους στο Σύνταγμα, ώστε να του κλέψουν ένα κινητό. Το βίντεο μεταδόθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό Open. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού, η συγκεκριμένη συμμορία είχε απασχολήσει την ελληνική Αστυνομία, η οποία πριν από ένα περίπου μήνα έφτασε στη σύλληψη των μελών της. Οι εικόνες είναι από το Σύνταγμα και πραγματικά προκαλούν σοκ, αφού είναι εμφανής η βιαιότητα, ενώ πρόκειται για ανήλικους. Στο παρακάτω βίντεο η συμμορία ανηλίκων χτυπά άγρια συνομήλικό τους για να του αρπάξει ένα κινητό τηλέφωνο στο κέντρο της Αθήνας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, τα μέλη της συμμορίας δρούσαν κυρίως στην Πλατεία Συντάγματος, την Πλατεία Λαού, το Θησείο και άλλα κεντρικά σημεία της Αθήνας. Οι δράστες αρχικά συγκεντρώνονταν σε ομάδες σε διάφορα κεντρικά σημεία της Αθήνας, όπου εντόπιζαν τα υποψήφια θύματά τους επιλέγοντας σε πολλές περιπτώσεις ανήλικα άτομα. Στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας βία και ιδιαίτερη σκληρότητα αφαιρούσαν από ανήλικους κυρίως κινητά τηλέφωνά, χρηματικά ποσά και άλλα αντικείμενα που είχαν στην κατοχή τους.

Δείτε ακόμη
Βίντεο: Άγριο ξύλο με γονείς και μαθητές σε υπό κατάληψη σχολείο στον Άλιμο
Εξαρθρώνεται η σπέιρα που άνοιγε αυτοκίνητα σε αρχαιολογικούς χώρους
Βίντεο σοκ: YouTuber έσπασε στο ξύλο την φίλη του σε live streaming

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις