Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Πατούλης BMW: Το… μήνυμα της Ακρίτα στην κυβέρνηση
ΕΛΛΑΔΑ

Πατούλης BMW: Το… μήνυμα της Ακρίτα στην κυβέρνηση

Πατούλης BMW: Αιχμές κατά του Γιώργου Πατούλη για τη δωρεά της πολυτελούς BMW αφήνει η Έλενα Ακρίτα καλώντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη να τον "μαζέψει"

Πατούλης BMW: Ένα ιδιαίτερα αιχμηρό σχόλιο έκανε η δημοσιογράφος Έλενα Ακρίτα αναφορικά με την είδηση της δωρεάς πολυτελούς BMW που έκανε ιδιωτική εταιρεία στον Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη. Η Έλενα Ακρίτα με ένα οργισμένο σχόλιο βάλλει κατά του Περιφερειάρχη Αττικής, καλώντας τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη να τον “μαζέψει” αφού “δεν μαζεύεται από μόνος του”, όπως αναφέρει.

Ειδικότερα, η Έλενα Ακρίτα ανέβασε μια φωτογραφία από το δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών με τίτλο “Δωράκι Πολυτελείας” και αναφέρεται στην απόφαση του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Αττικής, του οποίου προεδρεύει ο Γ. Πατούλης, να αποδεχθεί δωρεά υπερπολυτελούς αυτοκινήτου αξίας 100.000 ευρώ και μάρκας BMW, από εταιρεία του κλάδου.

Την φωτογραφία συνοδεύει το σχόλιο στην λεζάντα “Αφού δεν μαζεύεται μόνος του, μαζέψτε τον εσείς, κύριε Μητσοτάκη. Αρκετά πια”.

Δείτε ακόμη
Ο Πατούλης και η BMW των 100.000 ευρώ
1547 νέα κρούσματα – 108 οι διασωληνωμένοι
“Καλλιστώ”: Ξεσάλωσαν οι Τούρκοι, γεμάτος χλευαστικά σχόλια ο ξένος Τύπος

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις